Városlista
2024. szeptember 1, vasárnap - Egon

Hírek

2012. Január 14. 14:36, szombat | Belföld
Forrás: Pécsi STOP/zene.hu

A Punnany Massifé lett 2011 legnépszerűbb klipje - VIDEÓ

A Punnany Massifé lett 2011 legnépszerűbb klipje - VIDEÓ

A Punnany Massif Pécs Aktuál X klipje vitte a pálmát a zene.hu által indított szavazáson, mely 2011 legnépszerűbb klipjéről faggatta az olvasókat.

A voksolásra bocsátott 150 klip között a 30Y Városembere is szerepelt, valamint a Blind Myself Jó szándék kövei is, aminek egy pécsi grafikus készítette az animációját.

A Punnany Massif: Pécs Aktuál X című kisfilmje a szavazatok 17,5 %-át kapta. Kilencedik helyen végzett A Blind Myself-animáció, melyet Gróf Balázs pécsi grafikus készített. Tizenhetedik helyre jött be a Beck Zoli nevével fémjelzett alternatív formáció, a 30Y Városembere - derül ki a zene.hu felméréséből.

Címkék: Punnany Massif

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 31. 08:57, szombat | Belföld

Másfél millió diák kezdi meg az új tanévet a köznevelésben és a szakképzésben

Másfél millió diák kezdi meg a tanévet hétfőn a köznevelésben és a szakképzésben, az új nevelési évben a tanulókat és a tanárokat érintően több fontos változást vezetnek be

2024. Augusztus 31. 08:55, szombat | Belföld

Nyolc kastéllyal kezdődik meg a kastélytörvény végrehajtása

2024. Augusztus 31. 08:52, szombat | Belföld

Ukrajna egyelőre folytatja a kőolajszállítást a Barátság vezetéken

Ukrajna a szerződések lejártáig maradéktalanul teljesíti az orosz kőolaj Európába történő tranzitjára vonatkozó kötelezettségeit - helyesbítette Mihajlo Podoljak, az ukrán elnöki iroda tanácsadója pénteken korábbi kijelentését.

2024. Augusztus 31. 08:51, szombat | Belföld

Az MVM Csoport részesedést szerzett a világ egyik legnagyobb mélytengeri földgázmezőjében

Az MVM Csoport részesedést szerzett a világ egyik legnagyobb mélytengeri földgázmezőjében, miután pénteken lezárult az MVM Csoport és az azerbajdzsáni állami tulajdonú Southern Gas Corridor CJSC közötti tranzakció