Városlista
2023. szeptember 30, szombat - Jeromos

Hírek

2020. Június 10. 07:06, szerda | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

A nyomozókat is meglepte, amit a drogtermesztőknél találtak - VIDEÓ

A nyomozókat is meglepte, amit a drogtermesztőknél találtak - VIDEÓ

Egy gyömrői ház udvarán rohadó régi katonai teherautó felépítményében is termesztették a marihuánát a drogtermesztők. Mellette még három másik ültetvényen, amelyeket a rendőrök egytől-egyig felszámoltak.

Kábítószer-kereskedelem miatt folytat nyomozást az alsónémedi S. Ferenc és társai ellen a rendőrség. Az 53 éves férfi és a köré szerveződő bűnözői csoport marihuánaültetvényeket alakítottak ki, és a megtermelt kábítószert Budapesten, illetve Pest megyében árulták.

A banda elfogására összehangolt akciót szerveztek a rendőrök hétfőn hajnalra. Az egyenruhások több helyszínen csaptak le egyszerre, és a művelet során összesen hat embert fogtak el, tíz kutatást tartottak, illetve felfedtek négy, egy XIII. kerületi, egy tápiósági és két gyömrői vadkenderültetvényt.

A nyomozók lefoglaltak 198 tő kannabisznövényt, több mint 16 kiló leszüretelt marihuánát, illetve csekély mennyiségű kábítószergyanús port, feltehetően kokaint. A lefoglalt drog feketepiaci értéke körülbelül 62 millió forint.

A nyomozók az elfogott négy férfit és két nőt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket, és kezdeményezték letartóztatásukat.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 30. 14:06, szombat | Belföld

Külügyi szóvivő: lényegi változás nem történt az OTP háborús szponzori státuszának ideiglenes felfüggesztésével

Lényegi változás nem történt azzal, hogy az ukrán Nemzeti Korrupciómegelőzési Ügynökség (NAZK) ideiglenesen felfüggesztette az OTP nemzetközi háborús szponzori státuszát - közölte Paczolay Máté.

2023. Szeptember 30. 14:05, szombat | Belföld

Megkezdődött a 16. Nemzeti Vágta Szilvásváradon

Ünnepélyes megnyitóval, huszárok felvonulással, a versenyben részt vevő lovasok ünnepélyes fogadalomtételével megkezdődött szombaton a 16. Nemzeti Vágta a Szilvásváradi Lipicai Lovasközpontban.

2023. Szeptember 30. 06:00, szombat | Belföld

Újra zavartalan a termelés az Audinál

2023. Szeptember 30. 06:00, szombat | Belföld

Megkezdi a BYD elekromosautó-márka forgalmazását a Duna Autó

Megkezdi a BYD kínai elektromosautó-márka forgalmazását Magyarországon a Duna Autó október közepén - tájékoztatta a cég az MTI-t pénteken.