Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2014. Szeptember 30. 12:17, kedd | Bulvár
Forrás: fullank.com/

A nézők közé hajtott a gigászi szörny

A nézők közé hajtott a gigászi szörny

Egy gyermek, és több felnőtt lett a "monster" áldozata.

Legalább három embert, közük egy gyereket megölt egy monster truck Hollandiában, amikor véletlenül a nézők közé hajtott egy bemutató közben.

A rendezvényen a monster truck" sorba állított autókat akart összezúzni óriás kerekeivel, de a vélhetően elhibázott manőver során először nagy sebességgel felugratott és kis híján oldalára borult, majd képtelen volt megfordulni vagy megállni, és a nézők közé hajtott.

A Hollandia keleti részén fekvő Haaksbergben történt balesetben a három halálos áldozat mellett legalább tizenöten megsérültek - közölte a település polgármestere, Hans Gerritsen a holland közszolgálati televízióval.

A holland média szerint a baleset után a környék összes mentőhelikoptere a helyszínre érkezett, és a szomszédos Németországból is érkeztek légi járművek és mentőkocsik.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 22. 06:12, hétfő | Bulvár

Móra Ferenc

Móra Ferenc könyveit jó olvasni: az olvasó gyönyörködik, néha együtt izgul a hősökkel, közben mosolyog, bár érzi, hogy tragédiákról van szó. Az olvasó szívébe zárja az írót.

2024. Július 19. 07:12, péntek | Bulvár

Kiki és az Első Emelet

Ma 67 esztendős. 1957. július 19-én született Patkó Béla Kiki Máté Péter-díjas magyar énekes.