Városlista
2021. június 14, hétfő - Vazul

Hírek

2021. Június 08. 19:21, kedd | PR
Forrás: (x)

A minimalista kapszulagardrób alapjai: férfi pólók

A minimalista kapszulagardrób alapjai: férfi pólók

Építsük fel – egészen az alapoktól – a tökéletes ruhatárat!

„A kevesebb néha több!” – lehetne a mottója a kapszulagardróboknak. Ezzel pedig nagyjából el is árultuk, hogy miről kell szólnia egy jól összeállított ruhatárnak. Napjainkban, amikor a tudatosság erényei egyre jobban szem elé kerülnek, akkor sokakban megfogalmazódik az igény erre az öltözködésükkel kapcsolatban is. Ennek egyik megtestesítője a kapszularuhatár, aminek lényege, hogy nem kell felhalmozni a szekrényünkben egy ruhaüzletnyi holmit, hanem gondosan kell felépíteni annak tartalmát néhány minőségi, egymással jól kombinálható, és nem utolsósorban tartós darabból.

A férfiak öltözködésével kapcsolatban a legtöbbük elsődleges igénye, hogy a ruháik kényelmesek legyenek. Ez nem egy elhanyagolható szempont, amikor arra törekszünk, hogy létrehozzuk a minden alkalomra megfelelő megjelenést biztosító készletet. A minimalista kapszulagardrób nem hivalkodó, nem használ túl sok ruhát, éppen ezért nem engedi meg a bizonytalanságot. Ebben segít, ha tudjuk, hogy mik azok a ruhák, amiknek mindenképpen helyet kell kapniuk a szekrényünkben. A jól összeállított ruhatár titka nem abban rejlik, hogy méregdrága dizájnerdarabokból áll, hanem abban, hogy lehetővé teszi a mindig stílusos megjelenést anélkül, hogy az unalmassá válna.

Minél kevesebb ruhadarabból minél több jól viselhető és változatos összeállítás létrehozása a cél, amit személyre szabottan kell kialakítani, hiszen az életmód és a foglalkozás nagyban meghatározó ebben az esetben. A gardrób egyik legfontosabb alapdararabja, ami egy férfi ruhatárából sem hiányozhat: a póló.

Ezzel pedig el is érkeztünk a legizgalmasabb részhez, ami igazán a kulcsa a mindig változatos megjelenésnek, ez pedig nem más, mint a póló. A férfiak többségének kedvenc viselete a farmer és póló kombináció, ami tökéletes megjelenést biztosít a lazább hétköznapokra. Alkat és ízlés tekintetében érdemes választani, amire a Bolf széles kínálatában meg is van a lehetőség, itt: https://www.bolf.hu/hun_m_Ferfi-ruhazat_Polok-8457.html. A típusunktól függően válasszunk színt, nyakkivágást, de mindenképpen legyen a tarsolyunkban egy jó minőségű fehér pamutpóló, hiszen ezt még alkalom adtán egy zakóval is kombinálhatjuk, és egy szempillantás alatt megteremtjük a sportosan elegáns megjelenésünket. Hasonlóan jól hasznosíthatóak a semleges színek, amik ha a színtípusunkhoz illőek, lehengerlő eredményt hoznak majd. A szolid elegancia jegyében érdemes a visszafogott színekben gondolkodni, ezek ugyanis a szekrényből kikapva minden alkalommal jól mutatnak majd, ami az egyik legfőbb szempontja a kapszulagardrób kialakításának.

A póló kiválasztásakor fontos, hogy ügyeljünk arra, milyen a számunkra ideális méret, hiszen a férfiak előszeretettel esnek abba a hibába, hogy inkább egy lazább darabot választanak, mert az biztosan jó lesz. Ez persze igaz, csak lehet, hogy még más is elférne mellettünk a felsőnkben. Ne legyen túl szűk sem a póló, és ami a legfontosabb, ne adjuk fel a keresést, ha nem sikerül elsőre megtalálni a tökéletes darabot, mert egészen biztos, hogy létezik!

Ha szeretnék, hogy kicsit sportosabb, de közben mégis elegáns legyen a megjelenésünk, de nem szeretnénk zakót húzni, akkor válasszuk a galléros pólókat. De gondolhatunk arra is, hogy egy elegánsabb nadrággal a hagyományos póló is tökéletes lesz, és ez igaz akkor is, ha a farmerhez egy elegánsabb cipőt választunk, és ehhez a kombinációhoz húzunk fel egy visszafogott pamut pólót.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 21. 10:33, péntek | PR

Nem engednek a minőségből a Jánosik és Társai Kft.-nél.

Idén, a járványhelyzet miatt különleges szabályokat betartva világították át a Jánosik és Társai Kft.-t a külső auditorok. Az internetes technika segítségével, a szigorból semmit nem engedve, minősítették a céget.

2021. Április 27. 10:34, kedd | PR

Bővül és megújul a varsányi általános iskola

Új tantermekkel és szaktantermekkel, tornateremmel, valamint többi közt műanyag borítású sportpályával is bővül a hamarosan megújuló Varsányi Hunyadi Mátyás Általános Iskola.

2021. Április 22. 15:13, csütörtök | PR

Őrült kíváncsiak az emberek erre a koncertre!

A magyarok ki vannak éhezve a jó koncertekre, legalábbis erre utal, hogy már tízezrek nézték meg a Németországban és Amerikában élő magyar zenész-producer Leslie Mandoki és világsztár barátai online koncertjét.

2021. Április 19. 13:59, hétfő | PR

Tervezzünk kirándulást Székesfehérvárra!

Székesfehérvár leginkább a királyok városaként szokták emlegetni. Fejér megye megyeszékhelye egy olyan dinamikusan fejlődő város, mely számos kulturális és közéleti látnivalóval és programmal várja a látogatókat.