Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2023. November 02. 15:31, csütörtök | Helyi sport
Forrás: MTI-GYŐR

A mesterfokú bajnoksággal zárul a szertorna idei versenyszezonja.

A mesterfokú bajnoksággal zárul a szertorna idei versenyszezonja.

A hétvégén Győrben zárul a szertornászok versenyszezonja, az Olimpiai Sportpark ad majd otthont a mesterfokú bajnokságnak.

A hazai szövetség csütörtöki beszámolója szerint a szombaton és vasárnap sorra kerülő győri viadal lesz a felnőttek idei utolsó megmérettetése, amelyet a kétszeres Európa-bajnok Kovács Zsófia és a világbajnokságon hat szeren versenyző Balázs Krisztián sérülés miatt, míg a már olimpiai kvótás Bácskay Csenge az Egyesült Államokban való tanulmányai miatt kénytelen kihagyni.
"A mesterfokúval párhuzamosan lesz a Kismester bajnokság is. Ennek a versenynek komoly presztízse van mind a felnőttek, mind az utánpótláskorúak körében. Az idénynek egy meghatározó eseménye, így mindenki nagyon készül" - idézi a közlemény Altorjai Sándort, a Magyar Torna Szövetség (MATSZ) főtitkárát.
A versenyt követően az olimpiai kvótával még nem rendelkező versenyzők kevesebbet pihenhetnek, mivel nekik még ebben az évben elkezdődik a felkészülés a februári világkupa sorozatra, amelyen jegyet válthatnak a jövő év párizsi játékokra.
A felnőttek szombaton 15 órától versenyeznek az Olimpiai Sportparkban, a vasárnapi szerenkénti döntőket pedig 10.30-tól rendezik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 21. 17:35, vasárnap | Helyi sport

Magyar Nagydíj - Piastri karrierje első sikerét aratta a Hungaroringen.

Oscar Piastri, a McLaren ausztrál versenyzője nyerte a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíjat vasárnap a Hungaroringen, ezzel pályafutása első sikerét aratta az elitkategóriában.

2024. Július 21. 11:30, vasárnap | Helyi sport

Magyar Nagydíj - Antonelli nyerte a Forma-2 főversenyét a Hungaroringen.

Az olasz Andrea Kimi Antonelli sikerével zárult a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj Forma-2-es programjának főversenye, amelyet vasárnap délelőtt rendeztek meg a Hungaroringen.

2024. Július 21. 09:45, vasárnap | Helyi sport

Magyar Nagydíj - Colov rajt-cél győzelme a Forma-3-asoknál.

A bolgár Nikola Colov rajt-cél győzelmet aratott vasárnap a hungaroringi Magyar Nagydíj Forma-3-as főversenyén.

2024. Július 21. 09:30, vasárnap | Helyi sport

Balaton-átúszás - Elrajtolt a mezőny.

Vasárnap reggel elkezdődött a 42. Lidl Balaton-átúszás Révfülöpön.