Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2018. Február 26. 09:00, hétfő | Helyi
Forrás: Sóbuda

A kristálysó, vagyis fehér arany

A kristálysó, vagyis fehér arany

A „fehér arany”, a természetes kristálysó a szó szoros értelmében élelmiszert jelent, amely számos jótékony hatással bír az emberi szervezetre. Tökéletes belső szerkezete nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a benne lévő elemeket a szervezetben levő sejtek képesek legyenek beépíteni. Összesen 84 féle ásványi anyag és nyomelem található benne. Kiegyenlítő, energiaadó, semlegesítő és salaktalanító tulajdonságokkal bír. Jótékony tulajdonságainak köszönhetően nem csak a konyhában tudjuk felhasználni, de sok betegség gyógyítására, valamint a kellemetlen tünetek enyhítésére is tökéletes megoldás.

A kristálysóból készült sóoldat szobahőmérsékleten párologtatása emeli a relatív páratartalmat ezáltal segíti a szervezet tisztítását. Napi sófogyasztásunk sokszorosa a szükségesnek, testünk a felesleget kikristályosítja, a legtöbb részét pedig nem képes semlegesíteni. A sóoldattal lehetőség van lépéseket tenni az egészség felé, javul a közérzet és energiával telítődik, segít megtalálni a külső és belső egyensúlyt. A hagyományos és természetes kristálysó között az a különbség, hogy a hagyományos konyhasó nagyrészt NaC1-ot tartalmaz, amit a szervezetünk sejtméregnek, idegen anyagnak észlel, így megpróbálja azt semlegesíteni. Nagy mennyiségű vízre és energiára van ehhez szüksége, amit sejtjeinkből nyer ki. A sókristályok idővel az ízületekben kicsapódnak, ami egyéb megbetegedéshez, vagy reumás megbetegedéshez vezethet.

A körülöttünk lévő levegő (por, füst, gázok, elektroszmog) különböző anyagokkal szennyezett, így légzőszerveink komoly károknak vannak kitéve. A szénanátha, immunrendszeri legyengülés, alvászavar esetén is felhasználhatjuk. A hurut és az arcüreg lerakódásainak felszakításához is használhatjuk, a légúti betegségeket megelőzhetjük vele. A só meglágyítja a nyálkát a tüdőben és felbontja, ezáltal könnyebben elindul a tisztulási folyamat. Mindannyian találkoztunk már az allergia, asztma, megfázás, arcüreggyulladás, torokfájás tüneteivel, amelyeket jobb minél előbb enyhíteni. A természetes kristálysó és annak különböző koncentrációjú oldatai hamar segíthetnek a problémák enyhülésében. A sóoldat a kristálysó és a víz kombinációja, legtökéletesebb módszer a homeosztázis újraindítására, a szervezet egyensúlyának megtartására. A sóoldattal lehetőség van lépéseket tenni az egészség irányába, a közérzet érezhetően javul és energiával telítődik, segít megtalálni a külső és belső harmóniát.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 08:58, péntek | Helyi

MVM: júliusban egységesíti ügyfélkiszolgálását az MVM Next, az ügyfeleknek nincs teendőjük.

Az ügyfélkiszolgálás egységesítése érdekében az MVM Csoport tulajdonában álló E.ON Áramszolgáltató Kft. beolvad az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-be.

2024. Május 03. 08:00, péntek | Helyi

Szeles, nyárias idő.

Erősen felhős lesz az ég, és sokfelé számíthatunk esőre, záporra, zivatarra, helyenként ismét előfordulhatnak hevesebb gócok.

2024. Május 03. 07:02, péntek | Helyi

A magyar állami frankhamisítás, amellyel Franciaországot akartuk büntetni Trianonért

Egy évszázaddal ezelőtt az volt a hazafi, aki bűnözött. Aki nemzetközi botrányba sodorta hazáját a legmagasabbrangú politikusok tudtával. A hazaáruló bitangok pedig azok voltak,

2024. Május 03. 06:24, péntek | Helyi

128 éves a kisföldalatti

1896. 05. 03-án, Budapesten Ferenc József jelenlétében felavatták a földalatti vasutat, a \"kisföldalattit\".