Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2014. Augusztus 07. 09:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

A Készenléti Rendőrség lovas és kutyás járőrei Nógrádban

A Készenléti Rendőrség lovas és kutyás járőrei Nógrádban

Nógrád megye négy városában és környező településein láttak el megerősítő szolgálatot nagyobb létszámban a járőrök.

Nógrád megyében 2014. augusztus 5-én teljesítettek szolgálatot a Készenléti Rendőrség lovas és kutyás járőrei. Megerősítő erőként összesen 8 fő lovas és 2 fő kutyás járőr érkezett a Balassagyarmati, Pásztói, Rétsági és Szécsényi Rendőrkapitányságok illetékességi területére. A Készenléti Rendőrség munkatársai a víkendházas övezetekben, a gépjárművekkel nehezen megközelíthető helyeken, mezőgazdasági területeken láttak el szolgálatot, melynek célja a lakosság szubjektív biztonságérzetének növelése, a jogsértő cselekmények megelőzése, megszakítása, továbbá a közlekedési balesetek megelőzése, a zavartalan és biztonságos közlekedés biztosítása volt.

Az állampolgárok találkozhattak többek között Rétság város belterületén, Szátok községben, Balassagyarmaton, Ipolyszögön, Szécsényben, Nagylócon, továbbá Pásztón és a palotási tó víkendházas övezetében is a lovas egyenruhásokkal. A kutyavezetők és négylábú segítőik Diósjenő község területén vigyáztak a rendre.

A Pásztói Rendőrkapitányság illetékességi területéhez tartozó Héhalom községben és az ahhoz tartozó szántóföldekhez vezető földutakon, erdei utakon a helyi polgárőr egyesület tagjaival látott el szolgálatot a Készenléti Rendőrség két lovasa Vezúv és Mécses nevű szolgálati lovaikkal.

Forrás: police.hu

További híreink

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 17. 12:00, szerda | Helyi

Uzsgyi, eltoltam.....

Ezt mondta a bátonyterenyei rendőröknek az a 19 éves mátraverebélyi fiatal, aki egy üzlet előtt hagyott elektromos rollert lopott el.

2024. Július 17. 10:25, szerda | Helyi

Az idei júliusi hőhullám csúcsa

Az idei júliusi hőhullám csúcsa 12 fokkal haladja meg az elmúlt évtizedek átlagát. Júliusban erős és elhúzódó hőhullám sújtja Kelet-Európát.

2024. Július 17. 08:38, szerda | Helyi

A Hold és az Antares együttállása lesz látható szerda este az égbolton.

Szabad szemmel is látható lesz Hold és az Antares csillag együttállása szerda este tíz órától az égbolton - tájékoztatta a Svábhegyi Csillagvizsgáló.

2024. Július 17. 08:24, szerda | Helyi

Lakástűzzel indult a hét.

A betongyám felett eltört és veszélyesen megdőlt egy villanyoszlop,Tűz ütött ki egy családi házban,Kétszer adtak munkát a korábbi vihar során lehasadt faágak a Nógrád vármegyei tűzoltóknak.