Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2022. Június 15. 08:00, szerda | Bulvár
Forrás: mti/fotó: instagram.com/ladygaga

A Joker-film folytatásában játszhat Lady Gaga

A Joker-film folytatásában játszhat Lady Gaga

A Joker című film folytatásában, Joaquin Phoenix oldalán szerepelhet az Oscar-díjas Lady Gaga - értesült a Deadline.com.

Az énekesnő-színésznővel, aki legutóbb A Gucci-ház című filmben tűnt fel, a Warner Bros. tárgyal a Joker: Folie a Deux című produkció egyik főszerepéről. Az előzményben Jokert alakító Phoenix még nem írta alá a folytatás szerződését, de a lap szerint közel állnak hozzá.

Az új film sajtóhírek szerint egy musical lesz, cselekményének részleteiről egyelőre azonban semmi sem szivárgott ki. Annyit azonban már lehet tudni, hogy Todd Phillips marad a rendező, a forgatókönyvet pedig Scott Silverrel együtt írja.

A Deadline úgy értesült, hogy Harley Quinn szerepéről tárgyalnak Lady Gagával. Quinn a képregénysorozatban az Arkham elmegyógyintézet pszichiátere, aki beleszeretett páciensébe, Jokerbe.

Todd Phillips 2019-es Jokere Arthur Fleck mentálisan sérült standupos, aki lefelé sodró spirálba kerül, mely a legendás gonosztevő megszületéséhez vezet. A film több mint egymilliárd dollárt (381,6 milliárd forint) hozott világszerte, Phoenix az alakításért megkapta első Oscarját, a kisérőzenét szerző Hildur Gudnadóttir szintén hazavihetett egy aranyszobrot.

Címkék: film, joker, lady gaga

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 25. 14:49, csütörtök | Bulvár

Bródy Sándor magyar író, drámaíró és publicista

161 éve született ezen a napon Bródy Sándor magyar író, drámaíró és publicista. Hatással volt többek között Ady Endrére, Móricz Zsigmondra, Krúdy Gyulára, Szomory Dezsőre és Molnár Ferencre is.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 22. 06:12, hétfő | Bulvár

Móra Ferenc

Móra Ferenc könyveit jó olvasni: az olvasó gyönyörködik, néha együtt izgul a hősökkel, közben mosolyog, bár érzi, hogy tragédiákról van szó. Az olvasó szívébe zárja az írót.