Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2012. Július 24. 14:09, kedd | Belföld
Forrás: MTI

A Jobbik elítéli a kneszet képviselőjének "keresztényellenességét"

A Jobbik elítéli a kneszet képviselőjének

A Jobbik mélységes felháborodását fejezi ki amiatt, hogy július 17-én az izraeli törvényhozásban Michael Ben-Ari kneszet-tag újságírók előtt széttépte, majd a kukába dobta az Új testamentum egy példányát, a Szentírást hibáztatva a holokausztért - jelentette ki az ellenzéki párt parlamenti frakcióvezető-helyettese keddi, budapesti sajtótájékoztatóján.

Gyöngyösi Márton hangsúlyozta: a Jobbik megütközését fejezi ki, hogy a nyugati országok kormányai és a keresztény egyházak egy hét leforgása alatt sem merték tiltakozásukat kifejezni a példátlan "keresztényellenes" eset kapcsán. Az ellenzéki párt szerint, ha a magyar Országgyűlés egyik képviselője a Parlamentben hasonló szavak kíséretében tépte volna szét a Tórát és dobta volna nyilvánosan a szemétbe, akkor nyilvánvalóan tiltakozási hullám és "elhatárolódási licit" söpört volna végig a nyugati világon.

Címkék: Pártok-Jobbik

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2024. Július 16. 08:09, kedd | Belföld

Idén is számos útszakasz újul meg a Magyar Falu Program keretében

Tízmilliárd forintból folytatódik országszerte a mellékutak állapotának javítása - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.