Városlista
2024. szeptember 28, szombat - Vencel

Hírek

2024. Június 25. 09:45, kedd | Helyi
Forrás: Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

A hétvége eseményei.

A hétvége eseményei.

Letért az úttestről és az árokba hajtott egy személyautó,Letért az úttestről és egy ház falába csapódott egy személyautó,Összeütközött két személyautó.

Egy vízelvezető árokba szorult egy szarvasbika szombat reggel Bátonyterenyén, a Fő úton. A város hivatásos tűzoltói kézi erővel kihúzták az árokból az állatot. A szarvas nem szenvedett sérüléseket az eset során, kiemelése után azonnal elszaladt.

Letért az úttestről és az árokba hajtott egy személyautó szombat délután a 22-es főúton, Ipolyszög közelében. A balassagyarmati hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. A jármű sofőrje könnyű sérüléseket szenvedett.

Letért az úttestről és egy ház falába csapódott egy személyautó szombat este Szirákon, a Petőfi úton. Az autó sofőrje saját erejéből nem tudta elhagyni a roncsot. A berceli hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki a gépkocsiból a sofőrt, majd áramtalanították a járművet. A mentőszolgálat munkatársai súlyos sérülésekkel szállították kórházba a sérültet.

Összeütközött két személyautó vasárnap délután Pásztón, a Fő utcában. A helyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd a helyszínt biztosították. Az eset során nem sérült meg senki.

Kapás Márton tű. főhadnagy
szóvivő

Fotók: Balassagyarmat HTP, Bercel KvŐ

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 28. 16:17, szombat | Helyi

Így lopják el az ember hangját

Sokan nem is sejtik, hogy működik az átverés: így lopják el az ember hangját, és máris kész a baj. Egy brit felmérés szerint az emberek fele még soha nem hallott arról,

2024. Szeptember 28. 16:01, szombat | Helyi

Pluszpénz az autótulajdonosoknak - jó megoldás lehet az autóbérlés vagy bérbeadás?

Egy szokatlan ötlettel kereshetnek pluszpénzt az autótulajdonosok Az eladásra szánt autók hónapokat, akár fél évet állnak kihasználatlanul, új tulajdonosra várva, mind a kereskedésekben, mind a magánszemélyeknél.

2024. Szeptember 28. 07:00, szombat | Helyi

Salgótarján - Háztáji gazdálkodásra, konyhakertekre, kisvállalkozásokra épül - szeretné, ha megvalósulna?

Egy új módszer a kistermelők közösségi piacterének kialakítására. Háztáji gazdálkodásra, konyhakertekre, kisvállalkozásokra épül a SALGÓTARJÁNI KÖZÖSSÉGI NAGYBANI PIACTÉR. Akár Ön is csatlakozhat!

2024. Szeptember 27. 14:06, péntek | Helyi

A 120 cm magas, az emberi alakot formázó PEPPER ROBOT

Apródot kapott a Szondi. A robot az ipari-informatika oktatását szolgája Balassagyarmaton, a Nógrád Vármegyei Szakképzési Centrum Szondi György Technikum és Szakképző Iskolában.