Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2020. Szeptember 23. 12:05, szerda | Helyi
Forrás: police

A gyanú szerint több családi házba tört be

A gyanú szerint több családi házba tört be

Egy 44 éves jobbágyi férfit hallgattak ki gyanúsítottként, és vettek őrizetbe a nyomozók.

A Pásztói Rendőrkapitányság többrendbeli lopás bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 44 éves jobbágyi lakos ellen.

A férfi 2020. szeptember 21-én az éjszakai órákban Jobbágyiban, egy családi ház ajtóüvegét kitörte, majd az abban hagyott kulccsal kinyitotta. Az épületet átkutatta, és egy táskába pénztárcát, a benne lévő készpénzzel, valamint réz feszületet, gyertyatartót és több rózsafüzért pakolt. A helyiségekben egy kosárba ágyneműt, asztalterítőt és egyéb használati tárgyakat is összegyűjtött, azonban cselekménye közben a sértett megzavarta, így az összekészített értékeket hátrahagyva a helyszínről elszaladt.

A bejelentést követően a pásztói rendőrök rövid időn belül beazonosították, és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 44 éves helyi lakost.

A beszerzett adok alapján a hatóság tagjai megállapították, hogy a gyanúsított Jobbágyiban 2020. szeptember 12. és 20. közötti időszakban hasonló módszerrel még további két ingatlanba is betört. Az egyik lakóházba két alkalommal tért vissza, onnan bojlert, horgászbotot és több kéziszerszámot tulajdonított el. A másik ingatlanból konyhai felszerelési tárgyakat vitt el.

A rendőrkapitányságra előállított férfit a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, és őrizetbe vették.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 14:21, kedd | Helyi

Tombolt, lopott, bálba mégsem jutott!

Jármű önkényes elvétele, garázdaság, rongálás és lopás miatt is felelnie kell annak a rimóci lakosnak, akit a napokban fogtak el és vettek őrizetbe a szécsényi rendőrök.

2024. Július 16. 11:00, kedd | Helyi

Legyél te is iskolaőr!

Várjuk a jelentkezőket Nógrád vármegyében.

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.