Városlista
2024. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2013. Július 09. 10:00, kedd | Helyi
Forrás: infonograd/MTI

A Fradi segíti az SBTC-t

A Fradi segíti az SBTC-t

A Ferencvárosi Torna Club és a Puebla Tanácsadó Kft. meghosszabbította, illetve kibővítette együttműködését, ennek részeként Fradi-utalványt hoznak forgalomba.

Az új termékhez a cég irodáiban, illetve az utalványtőzsdén cserével lehet hozzájutni, de a tervek között szerepel, hogy a Fradi Shopban is beszerezhető legyen.
Az utalvány forgalmából származó bevétel jelentős részét a Puebla a klub eddigi támogatásának növelésére fordítja.
Sólyom Sándor, a Puebla ügyvezető igazgatója elmondta, várják elfogadóhelyek jelentkezését, az egyetlen feltétel: kedvezmény biztosítása a Fradi-utalvánnyal fizetők számára. Hozzátette, szerződést kötöttek már többek között egy hipermarkettel, egy utazási irodával, illetve egy sportruházati céggel.
A vállalat két éve támogatja a Ferencváros futball- és kézilabdacsapatát, a szponzorációs szerződéseket további két évvel meghosszabbították a felek a csütörtöki eseményen. Sólyom Sándor az MTI érdeklődésére azt mondta, több millió forintról szólnak a megállapodások, amelyek összege nagyjából 20 százalékkal emelkedett az előző támogatási szerződésekhez képest.
A szponzoráció kiterjed a futballcsapat és a női kézilabdacsapat hazai meccsein legjobb teljesítményt nyújtó játékos díjazására.
A sajtótájékoztatón bejelentettek egy szakmai együttműködést is: az FTC szakmailag segíti a Puebla tulajdonában lévő salgótarjáni futballklubot, amelyből cserébe a legtehetségesebbek a fővárosi együtteshez kerülhetnek.

Címkék: fradi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 19. 12:30, vasárnap | Helyi

Hajóbaleset Verőcénél - OMSZ: fej- és kulcscsontsérülést szenvedett a balesetet túlélő férfi.

Kisgéphajó ütközött egy szállodahajóval szombat éjjel a Dunán, Verőce közelében, a balesetben ketten meghaltak, öt embert jelenleg is keresnek - közölte az M1 Híradója vasárnap délelőtt.

2024. Május 19. 09:29, vasárnap | Helyi

Nyitott szertárkapuk!

Május 26-án, vasárnap ismét kinyílnak a tűzoltólaktanyák szertárkapui, hogy gyereknap alkalmából feledhetetlen élményt nyújtsanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

2024. Május 19. 09:10, vasárnap | Helyi

Gépjárműtüzek, közlekedési balesetek és viharkárok!

Kigyulladt egy személyautó,Bontási munkálatok közben kigyulladt egy forgalomból kivont személyautó,Ráfutásos balesetet szenvedett két személyautó,Álló gépjárműnek ütközött egy személyautó...

2024. Május 19. 08:58, vasárnap | Helyi

Csíksomlyói búcsú - Csíksomlyói szónok: csak éltető és élő, tevékeny hittel lehet békét teremteni.

Csak éltető és élő, tevékeny hittel lehet békét teremteni ebben a háború sújtotta világban, amikor fizikai, szellemi, lelki háború tör ránk, ezért van szükség a hitben és szeretetben való megújulásra.