Városlista
2024. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2013. Július 09. 10:00, kedd | Helyi
Forrás: infonograd/MTI

A Fradi segíti az SBTC-t

A Fradi segíti az SBTC-t

A Ferencvárosi Torna Club és a Puebla Tanácsadó Kft. meghosszabbította, illetve kibővítette együttműködését, ennek részeként Fradi-utalványt hoznak forgalomba.

Az új termékhez a cég irodáiban, illetve az utalványtőzsdén cserével lehet hozzájutni, de a tervek között szerepel, hogy a Fradi Shopban is beszerezhető legyen.
Az utalvány forgalmából származó bevétel jelentős részét a Puebla a klub eddigi támogatásának növelésére fordítja.
Sólyom Sándor, a Puebla ügyvezető igazgatója elmondta, várják elfogadóhelyek jelentkezését, az egyetlen feltétel: kedvezmény biztosítása a Fradi-utalvánnyal fizetők számára. Hozzátette, szerződést kötöttek már többek között egy hipermarkettel, egy utazási irodával, illetve egy sportruházati céggel.
A vállalat két éve támogatja a Ferencváros futball- és kézilabdacsapatát, a szponzorációs szerződéseket további két évvel meghosszabbították a felek a csütörtöki eseményen. Sólyom Sándor az MTI érdeklődésére azt mondta, több millió forintról szólnak a megállapodások, amelyek összege nagyjából 20 százalékkal emelkedett az előző támogatási szerződésekhez képest.
A szponzoráció kiterjed a futballcsapat és a női kézilabdacsapat hazai meccsein legjobb teljesítményt nyújtó játékos díjazására.
A sajtótájékoztatón bejelentettek egy szakmai együttműködést is: az FTC szakmailag segíti a Puebla tulajdonában lévő salgótarjáni futballklubot, amelyből cserébe a legtehetségesebbek a fővárosi együtteshez kerülhetnek.

Címkék: fradi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 21. 08:50, vasárnap | Helyi

Palóc Búcsú és Folkfesztivál Balassagyarmaton.

A hagyományos palóc búcsút rendezik meg a hétvégén folkfesztivállal színesítve a Nógrád vármegyei Balassagyarmaton.

2024. Július 21. 08:39, vasárnap | Helyi

Pollenhelyzet - Hamarosan kezdődik a parlagfűszezon!!!

A parlagfű pollenkoncentrációja várhatóan július utolsó hétvégéjén több helyen is elérheti a tüneteket okozó szintet, az allergiás tünetek erősségének mérséklése érdekében a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Közpo

2024. Július 21. 08:26, vasárnap | Helyi

Mérséklődik, de marad a hőségriasztás!!!

Az országos tisztifőorvos a HungaroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt. előrejelzése alapján.

2024. Július 21. 08:15, vasárnap | Helyi

Meleg idő, helyenként zápor, zivatar.

Reggel még keleten, délkeleten eshet, majd napközben sok napsütés várható.