Városlista
2024. augusztus 8, csütörtök - László

Hírek

2024. Augusztus 06. 08:00, kedd | Sport
Forrás: MTI

A Fiorentina várhat a Puskás Akadémiára

A Fiorentina várhat a Puskás Akadémiára

Az előző két kiírás alkalmával döntős olasz Fiorentina csapatával találkozik a Puskás Akadémia a labdarúgó Konferencia-liga utolsó selejtezőkörében, amennyiben a harmadik fordulóban továbbjut az Ararat ellen.

A hétfői sorsoláson az is kiderült, hogy a felcsútiak idegenben kezdhetnék a párharcot augusztus 22-én, majd egy héttel később a visszavágót hazai pályán játszanák.

A másik két magyar csapat közül a kupagyőztes Paksi FC a cseh Mlada Boleslav és az izraeli Hapoel Beer-Seva továbbjutójával csaphatna össze, ha túljut a montenegrói Mornar Bar együttesén, míg a Fehérvár FC a horvát NK Osijek és az azeri Zira párharcának győztesével találhatja magát szemben, amennyiben felülmúlja a ciprusi Omoniát.

A zöld-fehérek vendégeként, míg a piros-kékek pályaválasztóként kezdhetnék a főtáblára jutásért zajló párharcot.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 08. 07:45, csütörtök | Sport

Háromgólos előnyt szerzett a Paks a Mornar ellen

Paksi FC háromgólos győzelmet aratott a vendég montenegrói Mornar felett a labdarúgó Konferencia-liga selejtező harmadik fordulójának első, szerdai mérkőzésén.

2024. Augusztus 08. 07:42, csütörtök | Sport

Vadnai Jonatán közel járt a dobogóhoz, Losonczi a bronzért birkózik

Magyar szempontból a vitorlázó Vadnai Jonatán és a birkózó Losonczi Dávid nyújtott kiemelkedő teljesítményt a párizsi olimpia szerdai versenynapján.

2024. Augusztus 08. 07:40, csütörtök | Sport

Vogel Soma parádézott - Drámai csatában elődöntős a férfi vízilabda-válogatott

A magyar férfi vízilabda-válogatott ötméteresek után 12-10-re legyőzte az olasz csapatot a párizsi olimpia szerdai negyeddöntőjében, ezzel bejutott a legjobb négy közé.

2024. Augusztus 07. 08:06, szerda | Sport

A Ferencváros kétgólos vereséget szenvedett Dániában

A Ferencváros 2-0-ra kikapott a dán Midtjylland vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező harmadik fordulójának első, keddi mérkőzésén.