Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2014. Október 07. 05:00, kedd | Bulvár
Forrás: OrientPress Hírügynökség

40 évig élt egy akupunktúrás tűvel a gyomrában

40 évig élt egy akupunktúrás tűvel a gyomrában

Az orvosokat rendkívül meglepte az a kínai férfi, aki hát és mellkasi fájdalommal került kórházba. Amit ugyanis a műtét során a páciens gyomrában találtak az nem más volt, mint egy akupunktúrás tű, ami negyven évvel korábban egy kezelés során maradt a férfi testében - adta hírül a Fox News.

A jelenleg 60 éves Xu Long még 1974-ben, a hadseregben való szolgálata alatt kapott kezelést hasfájására. 'Emlékszem, hogy éjjel-nappal folyamatosan fájt a gyomrom napokon keresztül, amikor az orvosok akupunktúrás kezelést javasoltak, ami működött is, hiszen a fájdalom azonnal megszűnt' - emlékszik vissza a beteg.

Aztán az évek múltával egyre inkább növekvő hát és mellkasi fájdalmat érzett, amire az orvosok csupán annyit mondtak, a korral jár. Egy idő után aztán mégis elküldték röntgen vizsgálatra, amely feltárta a probléma valódi okát: a 40 évvel ezelőtt ottmaradt akupunktúrás tűt.

A sikeres műtétet követően, amelynek során az idegen testet eltávolították a férfi gyomrából, szinte azonnal megszűnt krónikus fájdalma.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 22. 06:12, hétfő | Bulvár

Móra Ferenc

Móra Ferenc könyveit jó olvasni: az olvasó gyönyörködik, néha együtt izgul a hősökkel, közben mosolyog, bár érzi, hogy tragédiákról van szó. Az olvasó szívébe zárja az írót.

2024. Július 19. 07:12, péntek | Bulvár

Kiki és az Első Emelet

Ma 67 esztendős. 1957. július 19-én született Patkó Béla Kiki Máté Péter-díjas magyar énekes.