Városlista
2022. augusztus 9, kedd - Emőd

Hírek

2022. Augusztus 01. 09:36, hétfő | Helyi
Forrás: police.hu

3 nap alatt 4 sérült

3 nap alatt 4 sérült

Nógrád megye közútjain három nap alatt négyen sérültek meg közúti közlekedési balesetben.

Katalinpuszta belterületén Rétság irányába haladt 2022. július 30-án 14 óra 30 perc körül egy 48 éves cseh férfi személygépkocsival, amikor egy egyenes útszakaszon áttért a baloldali forgalmi sávba, és összeütközött a vele szemben közlekedő nyergesvontatóval. A baleset során a tehergépkocsi vezetője és a személygépkocsi két utasa sérült meg.

Egy 53 éves nő személygépkocsival közlekedett július 31-én 7 óra 30 perc körül a 21-es számú főúton, Jobbágyi felől Pásztó irányába, amikor az úttestről – eddig ismeretlen okból – a füves árokba lehaladt, ahol többször a tengelye körül megpördült. A gépjármű vezetője a balesetben megsérült.

A rendőrök az elmúlt három napon Nógrád megyében további hat anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság kéri az utakon közlekedő járművezetőket, hogy vezessenek óvatosan és körültekintően! A balesetek megelőzése érdekében ne hagyják figyelmen kívül a közlekedési szabályokat! Járműveik sebességét az út- és látási viszonyoknak megfelelően válasszák meg!

…hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 08. 13:49, hétfő | Helyi

Újra megnyílik Lucfalván a Faluház

Hosszú idő után újra várja a látogatókat a település népművészeti értékeit bemutató Faluház.

2022. Augusztus 08. 12:08, hétfő | Helyi

Októbertől látható a mozikban az egészestés Toldi

Jankovics Marcell születésnapjához igazítva, október 20-tól látható a mozikban a tavaly elhunyt rajzfilmrendező utolsó munkája, a Toldi című egészestés animációs film - tájékoztatta az MTI-t hétfőn a Kecskemétfilm.

2022. Augusztus 08. 11:59, hétfő | Helyi

Újabb csomagtartó, melyben migránsok utaztak

Balassagyarmat belterületén fogták el a rendőrök azt a 45 éves lengyel állampolgárságú férfit, aki az általa vezetett személygépjárműben öt migránst akart a határon átcsempészni.

2022. Augusztus 08. 09:49, hétfő | Helyi

Három körözés volt ellene

A salgótarjáni járőrök a megyeszékhely belterületén fogták el a 33 éves férfit.