Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2015. Augusztus 04. 09:25, kedd | Helyi
Forrás: radiofocus

2600 néző előtt játszott döntetlent a Somos SE

2600 néző előtt játszott döntetlent a Somos SE

Rég nem látott érdeklődés mellett döntetlennel nyitották az NB III-as szezont a Somos SE labdarúgói, akik az Újpest II. csapatát fogadták a salgótarjáni Szojka Ferenc Stadionban.

A Somos SE becslései szerint mintegy 2600 érdeklődő volt jelen a lila-fehérek elleni vasárnap késő délutáni idénynyitó alkalmával. A meccset az újpestiek kezdték jobban, egy hazai kihagyott büntetőt követően nem sokkal, a huszonnegyedik percben szerezték meg a vezetést, mely a félidei eredmény is volt egyben. A második játékrészben több ígéretes helyzetet is kidolgozott Véber György csapata, melyek közül a hetvennegyedik percben egyet sikerült gólra is váltani.

Somos SE – Újpest II.: 1-1.

A forduló további eredményei: Felsőtárkány – REAC: 2-2, Tiszaújváros – Rákosmente: 1-2, Nyírbátor – Hatvan: 1-2, Jászberény – KBSC: 0-1, Tállya – Cigánd: 1-3, Nyíregyháza – DVSC-DEAC II.: 2-0, Cegléd – DVTK II.: 2-0. A Puntok csapata szabadnapos volt. A második fordulóban, most szombaton a somosiak az előző bajnokságot az ötödik helyen záró Cigánd SE otthonában lépnek majd pályára.

Fotó: rangado.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.

2024. Július 16. 09:00, kedd | Helyi

A Hold és az Antares együttállása lesz látható szerda este az égbolton.

Szabad szemmel is látható lesz Hold és az Antares csillag együttállása szerda este tíz órától az égbolton - tájékoztatta a Svábhegyi Csillagvizsgáló.

2024. Július 16. 08:39, kedd | Helyi

Rétvári Bence: jól indult a járóbeteg-időpontfoglalás az Egészségablak alkalmazásban.

Az indulás óta napi csaknem ötszáz időpontot foglaltak a betegek az Egészségablak mobilalkalmazással a járóbeteg-szakrendelőkben.