Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2015. Október 12. 15:00, hétfő | Helyi
Forrás: police

A nyitva hagyott kamionból lopott

A nyitva hagyott kamionból lopott

A 27 éves mátraverebélyi férfit gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök.

A Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást Cs. R. 27 éves mátraverebélyi lakos ellen.

A nyomozás során beszerzett adatok szerint a gyanúsított a 21-es számú főút egyik parkolójában kihasználta, hogy az ott parkoló kamion ajtaját, annak vezetője nyitva hagyta és a fülkéből a sértett övtáskáját, a benne lévő készpénzzel, bankkártyával, okiratokkal együtt eltulajdonította.

A széleskörű adatgyűjtés eredményeként a nyomozók megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével Cs. R. gyanúsítható megalapozottan, akit a rendőrök 2015. október 6-án a rendőrkapitányságra előállítottak és gyanúsítottként hallgattak ki.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 15:15, kedd | Helyi

Áder János a fenntartható életmódról és az újrahasznosíthatásról is beszélt diákoknak Pétervásárán.

Áder János korábbi köztársasági elnök, a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány kuratóriumi elnöke környezetvédelmi, fenntarthatósági témájú előadást tartott.

2024. Május 07. 08:33, kedd | Helyi

Kibervédelmi intézet: nagy összegű pénznyereményre hivatkoznak telefonos csalók.

Nagy összegű nyeremény ígéretével próbálkoznak telefonos csalók - tudatta a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézete.

2024. Május 07. 08:00, kedd | Helyi

Záporok, zivatarok jönnek.

Egy hidegfront hatására erősen megnövekszik a felhőzet, és több helyen várható eső, zápor, zivatar.

2024. Május 07. 04:26, kedd | Helyi

A magyar olimpiai csapat párizsi formaruhái

Élsportolók és hírességek mutatták be a magyar olimpiai csapat párizsi formaruháit. A Magyar Sport Napján tizenhat-tizenhat élsportoló és meghívott híresség mutatta be a magyar olimpiai és paralimpiai csapat formaruháit.