Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2015. Október 01. 10:47, csütörtök | Helyi
Forrás: salgotarjan

Forgalomkorlátozás a Pécskő úton

Forgalomkorlátozás a Pécskő úton

Az ÉMÁSZ Hálózati Kft. megbízásából a JUKO Építőipari és Szolgáltató Kft. Salgótarjánban a T6 trafó körzet 0,4 kV-os és közvilágítási kábeles hálózatának rekonstrukciós munkáit végzi.

A kivitelezés tervezett időtartama: 2015. október 01-től 2015. november 15-ig.

A kivitelezéssel érintett területek a Pécskő út 3-5-7-9-10. és 11. számú ingatlanok környezete, a Salgótarjáni Általános Iskola Székhelyintézményének épülete és a Zeneiskola melletti és mögötti közterületek, a Meredek út iskola előtti járdaszakasza a József Attila úti csomópontig.

A tervezett munkák során önkormányzatunk tulajdonában lévő burkolt járdaszakaszok, útburkolatok és zöldterületek felbontása, majd a kábelfektetéseket követően helyreállítása történik. A kivitelezés ideje alatt egyes parkoló területek igénybevételére nem lesz lehetőség.

A társasházak elektromos bekötő vezetékeinek cseréjéről a közös képviselők már tájékoztatást kaptak.

A kivitelezés ideje alatt az önkormányzat és a kivitelező kéri a lakosságot, hogy a munkaterületeken fokozott figyelemmel közlekedjenek és a forgalomkorlátozási intézkedéseket tartsák be.

A kivitelezési munkákból adódó kényelmetlenségekért a lakosság megértését és türelmét kérjük.

Képünk illusztráció.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 08:33, kedd | Helyi

Kibervédelmi intézet: nagy összegű pénznyereményre hivatkoznak telefonos csalók.

Nagy összegű nyeremény ígéretével próbálkoznak telefonos csalók - tudatta a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézete.

2024. Május 07. 08:00, kedd | Helyi

Záporok, zivatarok jönnek.

Egy hidegfront hatására erősen megnövekszik a felhőzet, és több helyen várható eső, zápor, zivatar.

2024. Május 07. 04:26, kedd | Helyi

A magyar olimpiai csapat párizsi formaruhái

Élsportolók és hírességek mutatták be a magyar olimpiai csapat párizsi formaruháit. A Magyar Sport Napján tizenhat-tizenhat élsportoló és meghívott híresség mutatta be a magyar olimpiai és paralimpiai csapat formaruháit.

2024. Május 06. 08:18, hétfő | Helyi

Megtartották az Élet menetét Budapesten.

Megtartották az Élet menetét vasárnap, Budapesten. A holokauszt áldozataira emlékező, 20. alkalommal megrendezett séta résztvevői a Dohány utcai zsinagógától a Keleti pályaudvar előtti térre vonultak.