Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2015. Február 03. 07:00, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Fórum az adójogszabályok változásairól

Fórum az adójogszabályok változásairól

A Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara „A 2015. évi adójogszabályok fontosabb változásai” címmel 2015. február 9-én délelőtt 9 órai kezdettel szakmai fórumot rendez.

A szervezet salgótarjáni székházában a NAV szakemberei tartanak előadásokat a következő témákban (zárójelben az előadók):
Az adózás rendjének 2015. évi módosítása (Nagyfalusi Sándor a NAV Nógrád Megyei Adóigazgatóság igazgatója)
Az SZJA, a járulék és a kisadók (KATA, KIVA, reklámadó) 2015. évi változásai (Ponyiné Oszvald Katalin a NAV Nógrád Megyei Adóigazgatóság igazgatóhelyettese)
Az általános forgalmi adó, a társasági adó és a környezetvédelmi termékdíj 2015. évi változásai (Csehné Telek Klára a NAV Nógrád Megyei Adóigazgatóság igazgatóhelyettese)
Kitöltési útmutatás a 1453 számú személyi jövedelemadó bevalláshoz (Tolmácsi Zsolt a NAV Nógrád Megyei Adóigazgatóság osztályvezetője)
Vámhatósági jogkörbe tartozó jogszabályi változások (Blahó Péter a NAV Nógrád Megyei Vám- és Pénzügyőri Igazgatóság igazgatója)
A programon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A részvételi szándékot az iparkamarában kell jelezni.

Címkék: iparkamara

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 08:33, kedd | Helyi

Kibervédelmi intézet: nagy összegű pénznyereményre hivatkoznak telefonos csalók.

Nagy összegű nyeremény ígéretével próbálkoznak telefonos csalók - tudatta a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézete.

2024. Május 07. 08:00, kedd | Helyi

Záporok, zivatarok jönnek.

Egy hidegfront hatására erősen megnövekszik a felhőzet, és több helyen várható eső, zápor, zivatar.

2024. Május 07. 04:26, kedd | Helyi

A magyar olimpiai csapat párizsi formaruhái

Élsportolók és hírességek mutatták be a magyar olimpiai csapat párizsi formaruháit. A Magyar Sport Napján tizenhat-tizenhat élsportoló és meghívott híresség mutatta be a magyar olimpiai és paralimpiai csapat formaruháit.

2024. Május 06. 08:18, hétfő | Helyi

Megtartották az Élet menetét Budapesten.

Megtartották az Élet menetét vasárnap, Budapesten. A holokauszt áldozataira emlékező, 20. alkalommal megrendezett séta résztvevői a Dohány utcai zsinagógától a Keleti pályaudvar előtti térre vonultak.