Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Szeptember 11. 05:00, szerda | Helyi

A labdarúgó megyei II. osztály Nyugati csoportjának harmadik fordulójában ismét egy olyan találkozóra kerül sor, amely nem a megszokott módon ért véget. A Bercel - Rétság összecsapásról van szó.

Két piros lap, illetve sérülések miatt 7 fő alá csökkent a rétságiak létszáma, ezért a játékvezető az 50. percben kénytelen volt lefújni a mérkőzést...
Lássuk, hogy a csapatok 1-1 játékosa miképpen vélekedett a történésekről.
Egy berceli futballista az alábbiakat osztotta meg velünk annak kapcsán, hogy miért szakadt félbe a mérkőzés: ,,Amikor a 2. rétsági játékost is kiállították, becserélték az összes cserejátékosukat, amiből már lehetett tudni, hogy nem akarják tovább folytatni a mérkőzést! A második félidőre csak nyolcan jöttek ki az öltözőből, mondván megsérült egy játékosuk! A 47. perc környékén további két játékos színlelt sérülést és így 7 fő alá csökkent a létszámuk!"
Rétság csapatának egy játékosa így foglalta össze a beszüntetett összecsapásról szóló véleményét: ,,Volt egy szabadrúgás és megkérdezte a csapattársam a bírótól, hogy hogy ,,mi a f** fújtál". Egyből piros lapot kapott. Aztán rúgtunk egy gólt. Ezután volt egy előre vágott labda és a berceli srác szaladt érte és a kapusunk is és a srác belerúgott a kapusunkba, elesett kb. 18 méterre a kapunktól. Kapusunk kiállítva és tizenegyest ítélt a bíró. De ekkor már 6 vagy 7 sárga lapot is kiosztott nekünk. Volt egy kézsérülés maradtunk nyolcan és még volt 2 sérülés és ezután lefújta a mérkőzést. Ez a labdarúgás szégyene, amit ez az ember csinál, akit J. K.-nak hívnak."
Mindent összevetve: nem túl szívderítő, hogy a Nyugati csoportban gyakran szakadnak félbe a mérkőzések...
Forrás: nogradifoci.hu

Címkék: foci

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:00, hétfő | Helyi

Kora nyárias idő.

Főként a Dunántúlon szűrhetik vastagabb fátyolfelhők a napfényt, a Dunától keletre viszont sok napsütésre számíthatunk.

2024. Április 28. 08:45, vasárnap | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tavaszi idő sok napsütéssel.

Sok napsütésre számíthatunk, bár a Dunántúlon és északon időnként felhők takarhatják el a napot, de csapadék sehol sem várható.

2024. Április 28. 06:31, vasárnap | Helyi

BABAMENTŐ INKUBÁTOROK

Az egészségügyi intézményeknél kihelyezett babamentő inkubátorok egy újszülöttmentő program részét képezik. A súlyos válsághelyzetbe került anyák és családok esetén előfordulhat,