Városlista
2024. július 31, szerda - Oszkár

Hírek

2012. November 19. 17:30, hétfő | Helyi
Forrás: infonograd

2012 Nógrád Megyei Prima-díj, Sport Botos Tibor

2012 Nógrád Megyei Prima-díj, Sport Botos Tibor

Botos Tibor ökölvívó, edző

Botos Tibor hétszeres magyar bajnok, EB bronzérmes, világbajnoki ötödik, világranglistán második és sok nemzetközi verseny győztese. Amikor élete legjobb formájában volt sérülés miatt nem vehetett részt az 1980-as, bojkott miatt az 1984-es olimpián. Tíz profi meccset vívott, melyből hétszer győzött. Mestere, Papp László, akinek hitvallását, mely szerint a fiatal generációnak a sport révén kell utat mutatni, Botos Tibor is magáénak vallja.

Edzőként számtalan fiatal útját egyengette, egyengeti a ringben. A Salgótarjáni Boksz Klubban testvérével, Andrással és Vida Józseffel készítik fel a bokszoló palántákat. Számtalan serdülő, junior és felnőtt bajnoki helyezés fűződik tanítványai nevéhez.

Idáig négy alkalommal vett részt a Botos Boksz Gála szervezésében. A gálán sok híres ökölvívót ismerhetett meg a salgótarjáni közönség, találkozhattak többek között Erdei Zsolttal, Kótai Mihállyal, Káté Gyulával.

Címkék: botos tibor, prima díj

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 12:00, szerda | Helyi

Egy családi ház konyhája égett Salgótarjánban.

Tűz keletkezett egy családi házban kedd délután Salgótarjánban, a Karancs úton. A százhúsz négyzetméteres, kétszintes épület konyhájában keletkezett a tűz, a lángok az előszobát is érintették.

2024. Július 31. 11:21, szerda | Helyi

Balatoni Katalin: augusztus 1-jén megkezdődik a tankönyvek kiszállítása az iskolákba.

Augusztus 1-jén megkezdődik annak a 13 millió tankönyvnek a kiszállítása az iskolákba, amelyek a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. (KELLO) üllői raktárában várakoznak jelenleg.

2024. Július 31. 09:00, szerda | Helyi

Pollenhelyzet - Hamarosan kezdődik a parlagfűszezon!!!

A parlagfű pollenkoncentrációja várhatóan július utolsó hétvégéjén több helyen is elérheti a tüneteket okozó szintet, az allergiás tünetek erősségének mérséklése érdekében a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Közpo

2024. Július 31. 08:15, szerda | Helyi

Sok-sok napsütés.

Szinte mindenhol zavartalan napsütésben lesz részünk, csapadék sehol sem várható.