Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2014. Szeptember 24. 13:17, szerda | Bulvár
Forrás: fullank.com

17 év után lehull a lepel Diana és Károly hétköznapjairól

17 év után lehull a lepel Diana és Károly hétköznapjairól

Kitálalt az egykori szóvivő...

Dickie Arbiter 12 évig volt a brit udvar szóvivője, minden titkot ismer Dianáról és Károlyról. Hamarosan megjelenő leleplező könyvében kifejti, milyen volt a néhai Lady Di és Károly házassága a színfalak mögött.

A walesi hercegné 1981 nyarán ment hozzá Károlyhoz a Szent Pál-bazilikában. Az egykori szóvivő szerint 1992-re a pár szinte már egymásra sem tudott nézni. Diana egyedül ment hivatalos útjaira, Károly pedig magányosan nyaralt – írja a Daily Mail.

A hivatalos fotókon is a lehető legtávolabb álltak egymástól, lesütött szemmel. „Fájdalmas volt ennek a tanúja lenni és látni, ahogy felbomlik a házasságuk" – mesélte Dickie. Ekkora már a média is kiszagolta, hogy a házasságuk nagyon nincs rendben. Károly visszatalált egykori szeretőjéhez, Kamillához, de Diana is más férfiakkal randizgatott. 1992 decemberében jelentették be, hogy különköltöznek.

A közvélemény szemében Károly volt a gonosz, míg Diana az áldozat. 1995 novemberében a hercegnő interjút adott otthonában a BBC-nek. Ekkor beismerte kapcsolatát James Hewitt-tel és azt, hogy hűtlen volt Károlyhoz. 1996 augusztusában hivatalosan is kimondták a válásukat.

A szóvivő úgy véli, a korkülönbséget félretéve Diana és Károly két teljesen különböző világban éltek.

Korábban egy másik botránykönyv kavarta fel az állóvizet. Abban Diana, mint Harry herceg gyerekkorának megkeserítője tűnik fel. Persze könnyű kígyót-békát dobálni arra, aki már nincs itt, hogy megvédhesse magát!

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 22. 06:12, hétfő | Bulvár

Móra Ferenc

Móra Ferenc könyveit jó olvasni: az olvasó gyönyörködik, néha együtt izgul a hősökkel, közben mosolyog, bár érzi, hogy tragédiákról van szó. Az olvasó szívébe zárja az írót.

2024. Július 19. 07:12, péntek | Bulvár

Kiki és az Első Emelet

Ma 67 esztendős. 1957. július 19-én született Patkó Béla Kiki Máté Péter-díjas magyar énekes.