Városlista
2023. június 3, szombat - Klotild

Hírek

2023. Március 21. 08:12, kedd | Helyi
Forrás: Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Közlekedési balesetekkel és vegetációs tüzekkel indult a hét

 Közlekedési balesetekkel és vegetációs tüzekkel indult a hét

Két alkalommal adtak munkát vegetációs tüzek a Nógrád vármegyei tűzoltóknak hétfőn.

Bátonyterenyén, a vasút úton kétszáz négyzetméteres területen nádas égett. A lángokat a helyi hivatásos tűzoltók és az Észak-Mátra Speciális Mentő és Önkéntes Tűzoltó Egyesület önkéntesei fékezték meg. Sóshartyánban a Dózsa úton lehullott falevelek és ágak gyulladtak meg ötszáz négyzetméteren. Itt a salgótarjáni hivatásos tűzoltók avatkoztak be.

Kisodródott, majd keresztben állt meg az úttesten egy személyautó hétfőn délután Karancsalján, a 2206-os számú úton. A salgótarjáni hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd a rendőrség kiérkezéséig a helyszínt biztosították. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Letért az úttestről, az árokba hajtott, majd a tetejére borult egy személyautó hétfőn este Becske és Magyarnándor között a 2108-as számú úton. A gépkocsiban két ember utazott, egyikük önerejéből nem tudta elhagyni az autót. A berceli hivatásos tűzoltók kiemelték a sérültet a roncsból, majd átadták a mentőszolgálat munkatársainak. Az egység a járművet ezután a kerekeire állította és áramtalanította, a helyszínt átadták a rendőrségnek.

Fotók: Bercel KvŐ

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 03. 03:00, szombat | Helyi

Szeles, napos szombat.

Egy hidegfront mögött az ország nagy részén sok napsütés várható, legfeljebb kezdetben nyugaton, délnyugaton fordulhat elő egy-egy zápor.

2023. Június 02. 19:55, péntek | Helyi

Rengeteg a kérdés és a gyanús döntés a nemrég átadott Balaton Park versenypálya körül!

Két belize-i cég, százmilliós adótartozásokban érintett izraeli–magyar pilóta és a lélegeztetőgépes üzlet egyik főszereplője áll a rejtélyes balatonfőkajári versenypálya-beruházás mögött.

2023. Június 02. 12:57, péntek | Helyi

Csat(t)lakozzanak Nógrád vármegyében is!

A népszerű közlekedésbiztonsági program kampánynyitó rendezvényét tartották meg a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság épületében.

2023. Június 02. 12:56, péntek | Helyi

Vannak, akik még nem Csat(t)lakoztak!

Nógrád vármegye közútjain a rendőrök továbbra is folyamatosan ellenőrzik a biztonsági öv, a gyermekbiztonsági rendszer és a bukósisak előírásszerű használatát.