Városlista
2023. február 3, péntek - Balázs

Hírek

2023. Január 03. 14:11, kedd | Helyi
Forrás: Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Autóbaleset és több tűzeset hétfőn

 Autóbaleset és több tűzeset hétfőn

Összeütközött két személyautó hétfő délután Salgótarjánban, a Salgó úton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket. A balesetben két ember volt érintett, egyiküket kórházba szállították a mentőszolg

Füst szállt fel egy családi ház tetőszerkezete alól hétfő délután Sóshartyánban, a Május 1. úton. A salgótarjáni hivatásos tűzoltók kiérkezésük után megállapították, hogy a füstölést a kéményben lerakódott, parázsló korom okozta. Az egységek eltávolították a kazánból a fűtőanyagot, majd kitisztították a kéményt. Személyi sérülés nem történt.

Tűz keletkezett egy családi ház pincéjében tegnap este Karancsalján, a Béke úton. A tűz két négyzetméteres területen pusztított, egy íróasztal és a rajta tárolt anyagok égte, több kisméretű gázpalack is felrobbant. A salgótarjáni hivatásos tűzoltók valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat szakemberei rövid időn belül megfékezték a lángokat. Személyi sérülés nem történt. A ház két lakóját ideiglenesen rokonok fogadták be.

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy családi ház huszonöt négyzetméteres alapterületű melléképülete hétfőn, késő éjjel Nagybárkányban, a Kodály Zoltán utcában. A tárolóként használt melléképületben szerszámok, barkácsgépek és egy kerékpár is megsemmisült. A pásztói és a bátonyterenyei hivatásos tűzoltók több vízsugárral fékezték meg a lángokat. Az egységek kiérkezése előtt a lakók egy propánbutángáz-palackot is kivittek az épületből. Az eset során nem sérült meg senki. A ház három lakóját ideiglenesen rokonok fogadták be.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 03. 13:58, kedd | Helyi

Átvették a támogatásokat a Nógrád megyei önkéntesek

Decemberben az ország valamennyi, 2022-ben pályázatot benyújtott önkormányzati tűzoltó-parancsnoksága és önkéntes tűzoltó egyesülete átveszi a központi költségvetésből elnyert támogatást. Ennek egy része pénzbeli, más része term

2023. Január 03. 12:27, kedd | Helyi

Pizzázni indultak, rendőrségen kötöttek ki

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség miatt indított eljárást egy 20 és egy 19 éves bárnai lakos ellen.

2023. Január 02. 10:50, hétfő | Helyi

4 NAP – 8 BALESET

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt négy napon nyolc közúti közlekedési baleset történt.

2023. Január 02. 08:45, hétfő | Helyi

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság köszöntője

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság teljes személyi állománya ezzel a videóval kíván Nógrád megye lakosainak nagyon boldog új évet!