Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2024. Május 13. 10:21, hétfő | Helyi
Forrás: Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

A hétvége eseményei!

 A hétvége eseményei!

Kigyulladt egy szemetes konténer egy tárolóban,Elhagyta az úttestet és egy fának ütközött egy személyautó,Gázolaj folyt az úttestre kis területen egy meghibásodott járműből.

Kigyulladt egy szemetes konténer egy tárolóban szombat délután Ludányhalásziban, egy Rákóczi úti szociális otthon udvarán. A lángok a tároló tetőszerkezetére is átterjedtek. A szécsényi hivatásos tűzoltók egy vízsugár segítségével megfékezték a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Elhagyta az úttestet és egy fának ütközött egy személyautó szombat este a 2128-as úton, Csécse és Szarvasgede között. Az autóban csak a sofőr utazott. A pásztói hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével kiemelték az áldozatot a roncsból és átadták a mentőszolgálat munkatársainak. Az egység ezután áramtalanította a járművet.

Összehordott hulladék égett körülbelül húsz négyzetméteren vasárnap délután Pásztón, a Mátra utcában. A helyi hivatásos tűzoltók vízsugarak és kéziszerszámok segítségével megfékezték a lángokat. Az egység kiérkezésekor nem tartózkodott senki a tűzeset helyszínén.

Gázolaj folyt az úttestre kis területen egy meghibásodott járműből vasárnap este Borsosberényben, a Petőfi úton. A rétsági hivatásos tűzoltók homokot szórtak az olajfoltra, majd átadták a helyszínt a közútkezelő munkatársainak.

Fotók: Darázs Gábor tű. őrmester – Pásztó HTP

Kapás Márton tű. főhadnagy
szóvivő

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 17. 12:00, szerda | Helyi

Uzsgyi, eltoltam.....

Ezt mondta a bátonyterenyei rendőröknek az a 19 éves mátraverebélyi fiatal, aki egy üzlet előtt hagyott elektromos rollert lopott el.

2024. Július 17. 10:25, szerda | Helyi

Az idei júliusi hőhullám csúcsa

Az idei júliusi hőhullám csúcsa 12 fokkal haladja meg az elmúlt évtizedek átlagát. Júliusban erős és elhúzódó hőhullám sújtja Kelet-Európát.

2024. Július 17. 08:38, szerda | Helyi

A Hold és az Antares együttállása lesz látható szerda este az égbolton.

Szabad szemmel is látható lesz Hold és az Antares csillag együttállása szerda este tíz órától az égbolton - tájékoztatta a Svábhegyi Csillagvizsgáló.

2024. Július 17. 08:24, szerda | Helyi

Lakástűzzel indult a hét.

A betongyám felett eltört és veszélyesen megdőlt egy villanyoszlop,Tűz ütött ki egy családi házban,Kétszer adtak munkát a korábbi vihar során lehasadt faágak a Nógrád vármegyei tűzoltóknak.