Városlista
2023. június 3, szombat - Klotild

Cégregiszter | Számítástechnika

Webfejlesztés, Online menedzsment - SzaboArtDesign

Salgótarján

SzaboArtDesign, akik mindenben a segítségedre lesznek!

WordPress webfejlesztő és digitális marketing szakértőként. Tapasztalatunk és tudásunk révén segítünk vállalkozásoknak és magánszemélyeknek abban, hogy eredményes és hatékony online jelenlétet építsenek ki.

TAPASZTALAT ÉS SZAKTUDÁS:

Ha szeretnél egy modern, dinamikus és hatékony weboldalt, akkor a webfejlesztési tapasztalatunkat kell felhasználnod! Az évek során megszerzett tapasztalatunkkal és szaktudásunkkal garantáljuk, hogy a weboldalad egyedülálló lesz, és elősegíti üzleted online jelenlétét. Webfejlesztő csapatunk a legújabb technológiákat alkalmazza, hogy a lehető legjobb eredményt érjük el. SEO barát weboldalakat készítünk, amelyek optimalizáltak a keresőmotorok számára, és segítenek növelni a weboldal látogatottságát és a potenciális ügyfelek számát.

A tapasztalatunk azt mutatja, hogy a látogatók sokkal inkább hajlamosak maradni egy olyan weboldalon, amely felhasználóbarát, gyors és modern. Az általunk készített weboldalak kialakítása és funkcionalitása a látogatók élményére és az üzleti eredményekre egyaránt fókuszál. Az általunk készített weboldalakat az ügyfeleink igényeihez igazítjuk, és figyelembe vesszük az adott iparág sajátosságait is.

Szeretnéd, ha a vállalkozásod vizuális megjelenése kiemelkedő lenne?

Egy jó grafikusnak megvan az a képessége, hogy a szó szerinti értelemben vett lapot fordítsa a dizájnodon, és így kiemelkedő megjelenést biztosítson. Egy profi grafikus megtalálja a megfelelő színpalettát, a megfelelő betűtípust és a megfelelő elrendezést ahhoz, hogy a vizuális megjelenésed minden másnál magasabbra szökjön.

Professzionális fotók az üzleti sikerek dokumentálásához.
Az üzleti életben fontos a megfelelő dokumentáció, hiszen ez az alapja a sikeres üzleti döntéseknek. Egy céges vagy rendezvény fotózás segítségével dokumentálni lehet az üzleti eseményeket, a termékprezentációkat, a cég profilját, az ügyfélközpontúságot, és sok más fontos momentumot.
A profi fotósok segítségével lehetőség nyílik arra, hogy a legjobb pillanatokat örökítsük meg. A jó minőségű és igényesen elkészített képek segítségével lehetőség nyílik arra, hogy kiemelkedő módon prezentáljuk a céget vagy az eseményt.

Rendezvényfotózás – emlékek a szervezőknek és a résztvevőknek egyaránt
Egy rendezvény fotózása a résztvevőknek és a szervezőknek is fontos lehet. Az esemény résztvevői számára lehetőség nyílik arra, hogy az élményeket megörökítsék, míg a szervezők számára lehetőség nyílik arra, hogy bemutassák a rendezvényt és a munkájukat.
Egy profi fotós segítségével lehetőség nyílik arra, hogy az esemény minden pillanatát dokumentáljuk. Legyen szó akár egy konferenciáról, egy termékprezentációról vagy egy üzleti vacsoráról, a megfelelő fotók segítségével emlékezetessé tehetjük az eseményt.

Céges fotózás – az arculat és a cégprofil bemutatása.
Egy céges fotózás során lehetőség nyílik arra, hogy bemutassuk a vállalkozásunk arculatát, illetve megmutassuk a munkahelyünket, a dolgozóinkat, az ügyfeleinket és a termékeinket. A jó minőségű és igényesen elkészített képek segítségével bemutathatjuk a cégünk profilját és megmutathatjuk a munkánk eredményeit.
Egy profi fotós segítségével lehetőség nyílik arra, hogy a legjobb pillanatokat örökítsük meg. A jó minőségű és igényesen elkészített képek segítségével lehetőség nyílik arra, hogy kiemelkedő módon prezentáljuk a céget és a termékeket, és megmutassuk az ügyfélközpontúságot.

Karbantartási szolgáltatásunk teljes nyugalmat ad ügyfeleinknek, hogy az oldal biztonságos és gyors marad. A rendszeres frissítések fenntartják a biztonságot, amit a napi mentés tovább fokoz. A hibajavítások mellett az új funkciók fejlesztését pedig kedvezményes munkadíjjal végezzük el.

+3650128 2964 /https://szaboartdesign.hu/kapcsolat/

https://www.facebook.com/gyula.szabo.3154

REFERENCIÁINK:https://szaboartdesign.hu/munkaink/

Szolgáltatások, tevékenység, termékek

  • webfeljesztés, weboldal tervezés, online tervezés, offline tervezés, webáruház, design,

Referenciák, minősítések

  • https://szaboartdesign.hu/munkaink/

kapcsolat

Térkép