Városlista
2022. december 10, szombat - Judit

Cégregiszter | Üzleti szolgáltatások

Salgó Vagyon Kft.

3104 Salgótarján, Ipari Park, Park út 12.

Cégtörténet

A jogelőd vállalat 1949-ben jött létre azzal a céllal, hogy foglalkozzon az állami vagyonelemek kezelésével, fenntartásával, fejlesztésével és értékesítésével. Ezt Salgótarján város képviselőtestülete 1993-ban egyszemélyes korlátolt felelősségű társasággá alakította, létrehozva a Salgó Vagyon Kft-t.

1999-től a Társaság feladatköre kibővült az Ipari Park működtetésével, következésképp több mint tíz éve a Salgó Vagyon Kft. fejleszti a tulajdonában levő Ipari Parkot, miközben infrastruktúrát biztosít a területén működő 20 vállalat részére, és igyekszik értékesíteni a még rendelkezésre álló szabad területeket.

A Társaság fő tevékenysége sokáig a magas szintű komplex ingatlankezelési, fenntartási, fejlesztési feladatok ellátása volt az Önkormányzat, a lakosság és egyéb szervezetek számára, illetve ezen túlmenően foglalkozott ingatlanforgalmazással és közvetítéssel, értékbecsléssel.

Az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer 2005-ben került bevezetésre a vállalatnál, garantálva ezzel a nyújtott szolgáltatások magas színvonalát.

Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzatának határozata értelmében a Salgó Vagyon Salgótarjáni Önkormányzati Vagyonhasznosító és Ipari Park Üzemeltető kft. és a TARJÁNHŐ Szolgáltató-Elosztó Kft. egyesült, nagy változásokat előidézve mindkét vállalat életében. 2012. július 1-jével a jogutód Salgó Vagyon Salgótarjáni Vagyonkezelő és Távhőszolgáltató Kft. átvette a TARJÁNHŐ Szolgáltató-Elosztó Kft. tevékenységét, így a távhőszolgáltatást ma már a Salgó Vagyon Kft. biztosítja a felhasználók számára. Az így létrejövő, közel 100 főt foglalkoztató vállalat a régió meghatározó gazdasági szereplője.

A vállalat feladata

Önkormányzati, illetve saját tulajdonban lévő ingatlanok és az ipari park kezelése, forgalmazása, fejlesztése, üzemeltetése, valamint e területeken felmerülő műszaki hibák javítása, megelőző karbantartások elvégzése; távhőszolgáltatás, illetve az előzőekben felsorolt tevékenységekhez kapcsolódó pénzügyi folyamatok végrehajtása.

Küldetés

"Őrizni és gyarapítani a város vagyonát, magas színvonalú szolgáltatással, megszerezni és megőrizni megrendelőink és a városlakók megbecsülését!"

A Salgó Vagyon Kft. üzletpolitikájában vállalt alapértékek:

-legfontosabb érték az ember, az elhivatott, céljait megtaláló munkavállaló;
-elfogadjuk, hogy a változás az élet természetes része, szükséges a gyors reakció a külső-belső környezet változásaira;
-rendszerszemlélet, minden folyamatot megtervezünk, ellenőrzésünk alatt tartjuk, vállalatirányítási és minőségirányítási eszközökkel;
-etika, tisztességes üzleti magatartást tanúsítunk, a törvényeket, szabályokat betartjuk, a szerződéses figyelem evidencia számunkra, mind az alapító, mind a megrendelő vonatkozásában;
-önbecsülés, képesek vagyunk másoktól magunkat megkülönböztetni, büskék vagyunk értékeinkre, eredményeinkre, színeinkre, jelképeinkre.

Szolgáltatások, tevékenység, termékek

  • Vagyonkezelés,
  • fenntartás,
  • hőszolgáltatás.

További szolgáltatások

  • A székház további szolgáltatásokat nyújt: konferenciatermek, egészségügyi szolgáltatás, parkolóhelyek.

kapcsolat