Városlista
2022. december 10, szombat - Judit

Cégregiszter | Természet gyógyászat

Losoncziné Gordos Judit pránaterapeuta, pránatanár

3104, Salgótarján, Gorkij körút 19.

Magamról


Már felnőttként kezdtem el tudatosan foglalkozni az egészséges életmóddal, a vegetáriánus táplálkozás előnyeivel. Tanult ismereteimet, saját tapasztalataimmal kiegészítve segítem a hozzám forduló embereket. Főzőtanfolyamaimon minden résztvevő látja, tapasztalja, megkóstolja az egészséges alapanyagokból egyszerűen, gyorsan elkészíthető ételeket, melyek ráadásul nem is mondhatók drágának. E tanfolyamok mottója: elkészítjük és elfogyasztjuk együtt.
Mindig foglalkoztatott a misztikum. Kisgyerekként, egyszerű, igazi négy generációs család tagjaként nőttem fel nagy szeretetben. Emlékszem azokra a pillanatokra, amikor sok misztikus kérdés megfogalmazódott bennem. 40 évvel később megkaptam a választ. Azóta belső békével és erővel telve élem az életem.
A pránához vezető út során agykontroll-, agykontroll ultra- tanfolyamokat végeztem. Reikit és reflaxációt, valamint Szőke Lajostól bardót tanultam. Paksi Zoltán segítségével, megismertem a csillagos ég üzeneteit, az asztrológiát és asztrozófiát.
Choa Kok Sui mester módszere által megismerkedtem a prána gyógyítással is. Az alap-, majd a felsőfokú tanfolyam elvégzése után először családtagjaimat kezeltem sikerrel. Nagy lelkesedéssel és bizakodással tanultam tovább, és folytattam a kezeléseket. Elvégeztem a kristálygyógyászati és a pszichoprána-tanfolyamot, megismerkedtem az arhatic és a Szuper Brain Jógával.
Sikeres dohányzásról leszoktató, pszichikai és stresszoldó kezeléseket végzek. Szenzációsan jól működik az arcfiatalító, mellfeszesítő, cellulitisz- és ránckezelés, melyeket szintén pránával végzek.
Nagy öröm ért, amikor felkérést kaptam, hogy tanítsam a Prána energia-gyógyítás 1. szintjét és a Szuper Brain Jógát. Örömmel és szeretettel adom át a Mester tanításait az egész ország területén és Szlovákiában is, szeretett és mélyen tisztelt tanáraim, köztük a Mester társa Sharlotte Anderson segítségével és védőszárnyai alatt.

Mi a prána?

A prána az az életenergia, amely életben tartja a testet és óvja az egészségét. A prána tulajdonképpen maga az életerő, mely “chi”, “ki”, “pneuma”, “mana”, “ruah” vagy “az élet lehelete” néven is ismert.

A prána egy mindent életben tartó kozmikus energia.
Mindenben ami él, így az emberi testben is, megtalálható ez az elemi életenergia, mely szükséges a test öngyógyító képességéhez és ezáltal az egészség megtartásához. Alapvetően három fajtája van a pránának: a soláris prána, a levegő prána és a föld prána.

Mi a prána gyógyítás?

Tisztulás és felemelkedés.
A "prána gyógyítás" a természetes gyógyítás tudománya és művészete.
A prána életenergiát jelent, amely mindent, és mindenkit áthat. Nélküle nem létezne az élet, s elengedhetetlenül fontos egészségünk megőrzéséhez, vagy a gyógyuláshoz. Az emberi eneriatest automatikusan képes felvenni és a prána energiát, de tudatosan is átadható mások számára, mellyel serkenthetők az öngyógyító folyamatok. Így hatást gyakorolhatunk a fizikai testre is.

"Prána gyógyítás" során a fizikai test megérintése nélkül (pásztázással) felmérhető a test energetikai állapota, meghatározhatók az energiaáramlás zavarai (a blokk és/vagy az esetleges túlzott működés), melyek a panaszokat és betegségeket okozzák.
A "prána gyógyítás" tisztító technikái segítségével: általános (aura) tisztítás, és helyi (csakrák és beteg szervek, fájdalmas testrészek) tisztításával megszűntethetők a zavarok a finomanyagú energiarendszerből.
A fizikai test közérzetének javulása legtöbbször azonnal vagy rövid idő elteltével bekövetkezik. A csakrák és egyéb szervekenergetizálása szintén a test érintése nélkül történik úgy, hogy a kezelést végző személy a prána energiát külső forrásból, koncentráltan veszi magához és továbbítja a kívánt helyre.

A "prána energia gyógyítás" segítséget jelent valamennyi fizikai, és pszichés betegség kezelésében, akár önállóan, akár a hagyományos orvoslás kiegészítéseként. Gyorsítja a gyógyulás ütemét, csökkenti vagy kivédi a szövődmények kialakulását, enyhíti az egyéb kezelések okozta mellékhatásokat.

A prána gyógyítás hatása és célja

Megelőzhetö a betegségek kialakulása, mert az energiatest már a fizikai test elváltozása előtt jelzi a fennálló problémát.
Általános és helyi tisztítás segítségével eltávolíthatók az energiatestben lévő elhasznált, beteg energiák. Ezzel sok esetben már azonnali enyhülést lehet elérni.
Speciális energetizálási technikával egészséges, életerős energiát juttatunk az energiatestbe, s ezáltal a szervezet öngyógyító folyamatai jelentősen felgyorsulnak.
A módszer alkalmas önmagunk és mások hatásos kezelésére.
Különböző légzéstechnikákkal lehetőség van a test energiaszintjének jelentős növelésére, mely pozitív hatással van egészségünkre, közérzetünkre, és gyógyító erőnkre.
Egy különleges és csodálatos meditáció által egyrészt erőteljes spirituális fejlődés érhető el; másrészt a meditáló nagymennyiségű élet-, és gyógyító energiához jut.

A prána gyógyítás alapelvei

A Prána Gyógyításnak NEM CÉLJA, hogy a HAGYOMÁNYOS GYÓGYÍTÁST FELVÁLTSA, csupán KIEGÉSZÍTI AZT. Ha a tünetekNEM SZÜNNEK vagy SÚLYOS BETEGSÉGRŐL van szó, FORDULJUNK AZONNAL ORVOSHOZ – és egy KÉPZETT PRÁNA GYÓGYÍTÓHOZ.
A Prána Gyógyítók NEM ORVOSOK, de az Orvosok LEHETNEK PRÁNA GYÓGYÍTÓK.

Prána energia gyógyítás tanfolyam -1. szint

Ismerje meg a teremtő és gyógyító energia használatát Mester Choa Kok Sui módszerét!

A Mester továbbadta tanítványainak az ősi prána gyógyítás módszerét.

Ennek nagyszerűsége többek között abban van, hogy minden ember elsajátíthatja.

A tanfolyamon megismerheti a tisztítás és az energetizálás technikáit, melyek alkalmazásával a test öngyógyító képessége jelentősen felgyorsul.
Megismerheti az energia központok (csakrák) és a fizikai test, valamint a belső szervek kapcsolatát.
A tanfolyamon elsajátítja különböző betegségek, sérülések, láz, fájdalomcsillapítás kezelésének módjait.
Minden édesanya tudástárában ott kell legyen ez a természetes gyógymód, amivel gyors segítséget tud nyújtani gyerekének, családtagjainak.
A módszer tanításai hozzájárulnak a biztonságos spirituális fejlődéshez is.

A prána gyógyítás tanfolyamon segítünk felszínre hozni a mindenkiben ott rejlő képességet!

A tanfolyam időtartama egy hétvége, szombaton és vasárnap 9-től 17 óráig.
Ára 25 000 forint, ismétlőknek 6000 Ft
A tanfolyam sikeres elvégzése után a résztvevők oklevelet kapnak!
Jelentkezés 5000 Ft előleg befizetésével

Szuper agy jóga / Szuper Brain yoga/

A szuper agy jóga egy újszerű terápia, mely a fül akupunktúrás pontjai segítségével feltölti az agyat friss energiával, valamint harmonizálja a jobb és bal agyféltekét.az előadás bemutatja e speciális gyakorlat működésének energetikai alapjait annak hatásait és a legújabb tudományos vizsgálati eredményeket.

Minden életkorban végezhető, egyszerű gyakorlat.

A legtöbb embernél általában a bal agyfélteke erősebb, azonban a megfelelő működéshez össze kell kapcsolni a két oldalt.
Hozzájárul az energiatest és az energiaközpontok tisztulásához energetizálásához.
Kamaszkorban segít szabályozni a szexuális energiákat. Elvezeti a felesleget a felsőbb csakrákba, ezáltal szeretetteljesebbek és kreatívabbak lesznek.
Akik rendszeresen végzik kiegyensúlyozottabbak és terhelhetőbbek.
Az agy sokkal több információt képes tárolni.
Lebontja az energiatestből a stessz energiákat. Ezért érdemes este is végezni a gyakorlatot.
Lelki, pszihés problémáknál állapot javuláshoz vezet.
Megelőzhető vele az Alcheimer kór.

Tanfolyam díja: 6500 Ft -a tanfolyam elvégzése után a hallgatókoklevelet kapnak.Időtartam 3 óra

Jelentkezés: 30/382-1409, losonczine@gmail.com

Tanfolyam szervezése az egész ország területén.

Főzőtanfolyam

"Táplálékod legyen gyógyítód
Azoknak akik úgy döntöttek felváltják a hússal készült ételeket vagy
csak változatosság képpen szeretnének megismerkedni, olcsó, jó ízű, változatos ételekkel. Ételeink nem szójából készülnek.
Magunk készítjük el például a zöldségekből, gabonákból készült krémeket, pástétomokat, a töltött káposztát búzahúsból, a gabona fasírtot köretekkel. Tej érzékenyeknek, tejpótló megoldások, nem a drága rizstejből. Megtanulunk így elkészíteni turmixokat, főzelékeket, süteményeket, hogy ne kelljen lemondani az egészséges és változatos táplálkozásról. Mindezt a legolcsóbban, leggazdaságosabban.Tojás érzékenyeknek, tojáspótló megoldások. Többek között piskóta tojás nélkül, fasírtok, majonéz stb. Candidában szenvedőknek.
Hasznos tanácsok az étkezéshez. Ételek, fehérliszt, cukor, élesztő mentesen.
Jó hangulatú esték, kellemes társaság, néhány fős csoportokban!
Jelentkezés: 06-30/382-1409

Reflaxációs talpmasszázs

A reflaxáció módszer az egészség helyreállítására, segít újból meghallani a harmóniát. A talpmasszás közben hallgatott reflaxációs hanganyag segít ellazult állapotba jutni.
A szervezet védekező energiáit mozgósítja úgy hogy lelki és fizikai síkon egy időben hat.
Kedves ajándék szeretteinek.
Egy masszás, egy óra - 3000 Ft. Masszázsbérlet ajándékba - 3+1 ajándékmasszázs 9000 Ft. 5+1 ajándékmasszázs 15000 Ft.
Időpont egyeztetés: T.: 06-30/382-1409.Salgótarján.

Szépítés energiával

A ráncok többféle esemény hatására alakulnak ki. Részei a természetes öregedési folyamatoknak, de ráncosít az aggodalom, szomorúság, bosszúság, a stressz. A bőrön mély lenyomatot okozó stressz energia eltávolítása történik a prána kezelés során. Ez általános teljes test kezeléséből, majd az arc, a kebel, a cellulitiszos bőrfelület tisztításából, energetizálásából, feszesítéséből áll. Az eredmény feszes, kisimult bőr.
- arcfiatalítás,
- ránckezelés,
- mellfeszesítés,
- cellulitisz kezelés.


Szolgáltatások, tevékenység, termékek

  • Oktatás - Prána energiagyógyászat 1. - Szuper agy jóga / Szuper Brain yoga/
  • Prána kezelések
  • Reflaxációs talpmasszázs
  • Szépségápolás energiával
  • Főzőtanfolyam

kapcsolat