Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2024. Május 04. 08:21, szombat | Helyi sport
Forrás: MTI-LA LAGUNA NEGRA SPANYOLORSZÁG

Női Vuelta - Vas Blanka két helyet visszacsúszott összetettben.

Női Vuelta - Vas Blanka két helyet visszacsúszott összetettben.

Vas Blanka a 102. helyen ért célba a női Vuelta a Espana országúti kerékpáros körverseny hatodik szakaszán, ezzel összetettben két pozíciót visszacsúszva az 54. helyen áll.

Pénteken Tarazona és La Laguna Negra között 132,1 kilométer megtétele várt a mezőnyre hegyi befutóval. A győzelmet Évita Muzic, az FDJ-Suez francia kerekese szerezte meg, másodikként pedig, két másodperc hátránnyal Vas holland csapattársa, Demi Vollering ért célba, ezzel ő maradt az éllovas összetettben.


A magyar bringás 12:05 perces hátránnyal ért célba és a sprinterek pontversenyében a második helyen áll. Összetettben 24:52 perc a lemaradása.
A nyolcnapos Vuelta vasárnapig tart, a mezőny szombaton San Esteban de Gormaz és Sigüenza között 138,6 kilométert teker.

Vas Blanka, az SD Worx-Protime magyar bajnoka korábban két szakaszon át viselhette az összetett éllovasának járó piros trikót.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 17:30, szombat | Helyi sport

Férfi kézilabda MK - A Szeged az első döntős.

A Szeged 39-33-ra legyőzte a NEKA csapatát a férfi kézilabda Magyar Kupa elődöntőjében, a Tatabányán zajló négyes döntő szombati játéknapján.

2024. Május 18. 17:00, szombat | Helyi sport

Városi sportágak olimpiai selejtezője - Fürjes Balázs: gyere, csináld, szurkolj!

Fürjes Balázs, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) magyar tagja Sanghajból buzdítja a magyarokat, hogy június 20-23. között látogassanak ki a városi sportágak olimpiai kvalifikációjának következő állomására, a budapesti Ludovika Camp

2024. Május 18. 13:45, szombat | Helyi sport

Oscar Piastri bizonyult a leggyorsabbnak a Formula–1-es Emilia-romagnai Nagydíj harmadik szabadedzésén.

A McLaren ausztrál versenyzője mögött csapattársa, Lando Norris végzett, míg harmadikként Carlos Sainz Jr. zárta az utolsó gyakorlást Imolában.

2024. Május 18. 08:41, szombat | Helyi sport

Labdarúgó NB I - Hazai pontszerzéssel zárta a szezont a búcsúzó Mezőkövesd.

A sereghajtóként búcsúzó Mezőkövesd 1-1-es döntetlent játszott a vendég MTK-val a labdarúgó OTP Bank Liga 33., szezonzáró fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.