Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2024. Május 04. 15:00, szombat | Helyi sport
Forrás: MTI-MEZŐKÖVESD

Labdarúgó NB I - Újabb hazai vereségével a Mezőkövesd lesz az utolsó.

Labdarúgó NB I - Újabb hazai vereségével a Mezőkövesd lesz az utolsó.

A már biztos kieső Mezőkövesd hazai pályán 2-1-re kikapott a Zalaegerszegtől a labdarúgó OTP Bank Liga 31. fordulójának szombati játéknapján; ezzel eldőlt, hogy a borsodiak végeznek az utolsó helyen az élvonalban.

A Mezőkövesd sorozatban kilencedk hazai bajnokiját vesztette el, míg a ZTE vendégként március közepe óta nem talált legyőzőre.

OTP Bank Liga, 31. forduló:
Mezőkövesd Zsóry FC-Zalaegerszeg 1-2 (1-0)
------------------------------------------

Mezőkövesd, v.: Pillók
gólszerzők: Szalai J. (44.), illetve Bedi (60.), Drazic (87., öngól)
sárga lap: Cseri (57.), Kállai (60.), Kojnok (90.), illetve Evangelu (87.)

Mezőkövesd:
-----------

Kovácsik - Kállai (Kojnok, 79.) Szivacski, Beriasvili, Vajda - Nagy G., Cseri (Molnár G., 58.), Szolgai - Bőle (Karnyickij, 72.), Szalai J. (Pillár, 80.), Kócs-Washburn (Drazic, 58.)

ZTE:
---
Dombó - Szendrei, Szafronov, Evangelu, Medgyes (Kovács B., 91.) - Sankovic, Bedi - Croizet (Németh D., 61.), Sajbán, Kiss B. (Mim, 62.) - Mance (Gruber, 91.)
Mindkét csapat rengeteg hibával futballozott az első félidőben, egy-egy ilyen momentum után alakulhattak ki nagyobb lehetőségek, ám míg a ZTE Mance révén elhibázta a maga ziccerét, addig a vendéglátó Mezőkövesd Szalai révén értékesítette a Croizet csúnya labdavesztéséből végigvitt támadását nem sokkal a szünet előtt.
A 21 éves csatár sorozatban a harmadik bajnokiján talált be.
A fordulást követően a vendégek megnyomták az első negyedórát, Bedi egy hatalmas góllal egyenlített, de ezt követően mintha mindkét gárda megelégedett volna a döntetlennel, volt, hogy szinte "állóháborút" láthatott a közönség.
A 79. percben Bedi újabb nagy lövést eresztett meg, ezúttal azonban a kapufa megmentette a hazaiakat. A 87. percben már nem volt szerencséje a
Mezőkövesdnek, a csereként pályára lépett csatár, Drazic ugyanis egy rövid sarokra érkező szögletet a saját kapujába csúsztatott, eldöntve ezzel a három pont sorsát.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 17:30, szombat | Helyi sport

Férfi kézilabda MK - A Szeged az első döntős.

A Szeged 39-33-ra legyőzte a NEKA csapatát a férfi kézilabda Magyar Kupa elődöntőjében, a Tatabányán zajló négyes döntő szombati játéknapján.

2024. Május 18. 17:00, szombat | Helyi sport

Városi sportágak olimpiai selejtezője - Fürjes Balázs: gyere, csináld, szurkolj!

Fürjes Balázs, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) magyar tagja Sanghajból buzdítja a magyarokat, hogy június 20-23. között látogassanak ki a városi sportágak olimpiai kvalifikációjának következő állomására, a budapesti Ludovika Camp

2024. Május 18. 13:45, szombat | Helyi sport

Oscar Piastri bizonyult a leggyorsabbnak a Formula–1-es Emilia-romagnai Nagydíj harmadik szabadedzésén.

A McLaren ausztrál versenyzője mögött csapattársa, Lando Norris végzett, míg harmadikként Carlos Sainz Jr. zárta az utolsó gyakorlást Imolában.

2024. Május 18. 08:41, szombat | Helyi sport

Labdarúgó NB I - Hazai pontszerzéssel zárta a szezont a búcsúzó Mezőkövesd.

A sereghajtóként búcsúzó Mezőkövesd 1-1-es döntetlent játszott a vendég MTK-val a labdarúgó OTP Bank Liga 33., szezonzáró fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.