Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2024. Április 25. 08:44, csütörtök | Helyi
Forrás: MTI-BUDAPEST CORVINUS EGYETEM

Kétnapos állásbörze a Corvinus Egyetemen.

Kétnapos állásbörze a Corvinus Egyetemen.

Kétnapos a Corvinus Egyetem idei karrierexpója, ahol több mint kétszáz állásajánlat közül lehet válogatni szerdán és csütörtökön.

A Corvinus Egyetem szerdán az MTI-vel közölte, gyakornoki, pályakezdő és szenior pozíciókra is keresik munkatársaikat a kiállítók, amelyek banki, tanácsadói, pénzügyi, FMCG (napi fogyasztási cikkek) szektorból érkező meghatározó hazai nagyvállalatok.
Az egyetem Fővám téri épületébe nemcsak az aktívan állást keresőket várják, hanem azokat is, akiket érdekel, hogyan lehet a karrierjüket hatékonyan építeni, és ehhez tanácsokat, inspirációt várnak - írták a közleményben.
Kiemelték: a Corvinus Career & Business Festival népszerű különlegessége az Alumni Café: ezen személyes beszélgetésekre lehet időpontot foglalni több tucat olyan, Corvinuson végzett szakemberrel, aki 20 percben egyénre szabva, kötetlen formában osztja meg karriertörténetét, szakmai tanácsait.
Az eseményen ki lehet próbálni az álláskeresőknek az egyik legnagyobb kihívást jelentő munkaerő-kiválasztási eszközt, az Assessment Centert, azaz a munkafeladatok HR-szempontú értékelés melletti teljesítését - tudatta az egyetem.

A börzén tíz szakmai előadást lehet meghallgatni. A Corvinus aktív hallgatókra, alumnikra és külsős érdeklődőkre is számít, mintegy 7-8 ezer látogatót vár a rendezvényre - olvasható a közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 20:40, szombat | Helyi

Nyárias meleg, futó záporokkal.

Kezdeti napos időt egyre több gomoly és fátyolfelhő zavarhatja meg.

2024. Május 04. 12:00, szombat | Helyi

Megemlékezés Szent Flórián napján.

Május 4. Szent Flórián, a tűzoltók védőszentjének napja. Ez a nap a hivatásos, az önkormányzati, a létesítményi és az önkéntes tűzoltóké, valamint az összes tüzes mesterséget művelőé, ezen a napon valamennyiük védőszentje elő

2024. Május 04. 08:00, szombat | Helyi

Jó idő lesz hétvégén, vasárnap van esély záporokra.

Túlnyomóan napos idő várható. Kezdetben a Dunántúlon lesz több a felhő, néhol eső, zápor is előfordulhat.

2024. Május 03. 12:12, péntek | Helyi

Összehangolt csapás a drogkereskedőkre!!!

Kábítószerdílereket iktattak ki a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság felderítői, 4 fő őrizetbe került.