Városlista
2024. május 11, szombat - Ferenc

Hírek

2024. Április 28. 08:35, vasárnap | Helyi sport
Forrás: MTI-HYÉRES

Érdi Mária hetedik az olimpia előtti utolsó nagy vitorlásversenyen.

Érdi Mária hetedik az olimpia előtti utolsó nagy vitorlásversenyen.

Az Európa-bajnok Érdi Mária a hetedik helyen végzett a hyéres-i nemzetközi vitorlásverseny ILCA 6 hajóosztályában.

A magyar szövetség beszámolója szerint a szombati éremfutamokat a viharos szél miatt törölték, így maradtak az egy nappal korábbi, kilenc futam után kialakult összesített eredmények.


Az olimpiai kvótás, tavaly világbajnok, idén vb-hetedik magyar vitorlázó négyszer végzett a legjobb haton belül, és a többi tíz körüli teljesítményével jóval előrébb végezhetett volna, ha az első futamos fekete zászlós kizárás nem vette volna el egy másik futam kiejthetőségének az esélyét.


Az ILCA 7 mezőnyében Vadnai Jonatán a tizedik helyen zárt a hyéres-i Francia Olimpiai Héten, az olimpiai kvalifikációt szerzett nemzetek versenyzőiből álló 68 hajós mezőnyben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 11. 09:00, szombat | Helyi sport

Sportkavalkád - sportválasztó és nosztalgia sportnap, 2024. május 31-én, a Sportcentrumban!

Válassz sportot Salgótarjánban! 2024. május 31-én, a Sportcentrumban! A salgótarjáni Városi Sportcentrumban sportválasztó és nosztalgia sportnapra várják az érdeklődőket.

2024. Május 11. 08:58, szombat | Helyi sport

Sportoló Nemzet sportszakmai országjárás indul májusban.

Sportoló Nemzet sportszakmai országjárás indul május elején, azzal a céllal, hogy a lehető legtöbb ember megismertessen a sport területén az elmúlt 14 évben elért eredményekkel.

2024. Május 11. 08:55, szombat | Helyi sport

Tour de Hongrie - Nys türelmes támadása sárga trikót ért a Kékestetőn, Dina a legjobb magyar.

A belga Thibau Nys diadalmaskodott a Tour de Hongrie országúti kerékpáros körverseny harmadik szakaszán, ezzel átvette a vezetést összetettben. Legjobb hazai versenyzőként a magyar válogatott Dina Márton zárta az etapot.

2024. Május 11. 08:40, szombat | Helyi sport

Giro d\'Italia - Az összetettben vezető Pogacar nyerte az időfutamot, Valter visszacsúszott.

Az összetettben vezető szlovén Tadej Pogacar nyert a Giro d\'Italia országúti kerékpáros körverseny pénteki 40,6 kilométeres időfutamát, előnye így 2 perc 36 másodpercre nőtt, míg Valter Attila a 102. lett, és visszacsúszott.