Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2024. Április 27. 08:21, szombat | Helyi sport
Forrás: MTI-ZÁGRÁB

Cselgáncs Eb - Ungvári Attila hetedik lett.

Cselgáncs Eb - Ungvári Attila hetedik lett.

Az 81 kilogrammos Ungvári Attila hetedik lett pénteken a zágrábi olimpiai kvalifikációs cselgáncs Európa-bajnokságon.

A nemzetközi szövetség eredményközlője szerint a háromszoros Eb-harmadik magyar a vigaszágon az olimpiai bronzérmes, világ- és kétszeres Európa-bajnok izraeli Szagi Mukival csapott össze, akitől mindkét eddigi mérkőzésükön kikapott.
A Budaörsi SC 35 éves klasszisa a harmadik meccsen szemlátomást nem volt teljes értékű harcos azután, hogy a negyeddöntőben a georgiai Tato Grigalasvili durván kicsavarta a karját, de remekül állta a sarat Muki ellen. A négyperces alapidő csak intéseket hozott, aztán a hosszabbításból további két perc telt el, amikor a bíró harmadszor is figyelmeztette a magyart, ami már a leléptetését jelentette. Ungvári így hetedik lett.
A szombati versenynapon magyar részről Tóth Krisztián (90 kg), Gőz Roland (90) és Vég Zsombor (100) lép tatamira Zágrábban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:15, kedd | Helyi sport

Karate Eb - Tizenhárom magyar próbál szerencsét Zárában.

Tizenhárom fős magyar karateválogatott utazott el a horvátországi Zárába (Zadar), ahol szerdától vasárnapig rendezik meg a japán gyökerű sportág idei Európa-bajnokságát.

2024. Május 07. 08:21, kedd | Helyi sport

Magyar Sport Napja - Csik Ferenc-díjat kapott Imre Géza, Kökény Beatrix és Kammerer Zoltán.

A Magyar Sport Napja alkalmából Csik Ferenc-díjat kapott Imre Géza, felesége, Kökény Beatrix, valamint Kammerer Zoltán, Bay Béla-díjat vehetett át többek között Selmeci Attila.

2024. Május 07. 08:10, kedd | Helyi sport

Giro d\'Italia - Merlier győzött sprintbefutóban, Valter a 95.

Valter Attila a 95. helyen ért célba a Giro d\'Italia országúti kerékpáros körverseny harmadik szakaszán, amelyen Tim Merlier győzött sprintbefutóban

2024. Május 06. 09:00, hétfő | Helyi sport

Sportkavalkád - sportválasztó és nosztalgia sportnap, 2024. május 31-én, a Sportcentrumban!

Válassz sportot Salgótarjánban! 2024. május 31-én, a Sportcentrumban! A salgótarjáni Városi Sportcentrumban sportválasztó és nosztalgia sportnapra várják az érdeklődőket.