Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2024. Április 30. 09:00, kedd | Helyi sport
Forrás: MTI-SANTA SUSANNA

AIPS - A budapesti atlétikai vb és a csengtui Egyetemi Világjátékok kapta az Év sajtóközpontja díjat.

AIPS - A budapesti atlétikai vb és a csengtui Egyetemi Világjátékok kapta az Év sajtóközpontja díjat.

A tavaly augusztusi budapesti atlétikai világbajnokság kapta a sportági világversenyek kategóriájában az Év sajtóközpontja díjat a Nemzetközi Sportújságíró Szövetségnél (AIPS).

A spanyolországi Santa Susannában zajló centenáriumi AIPS-közgyűlésen hagyományosan a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) képviselői adták át az elmúlt év világversenyei közül a legkiválóbb sajtóközpontoknak járó, egykor magyar kezdeményezésre alapított díjat.
Az MSÚSZ közösségi oldalának beszámolója szerint Szöllősi György, az MSÚSZ elnöke és Csisztu Zsuzsa alelnök adta át hétfőn ünnepélyesen, az AIPS kongresszusának plenáris ülésén a legjobb sajtókiszolgálásért járó porcelán trófeát a sportági világversenyek kategóriájában a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (World Athletics) és a budapesti atlétikai világbajnokság médiacsapatát képviselő Zacharias Vailakis igazgatónak.
A multisport világversenyek kategóriájában a kínai Csengtuban július, augusztus fordulóján rendezett Egyetemi Világjátékok részesült elismerésben, a díjat Gao Csao kínai AIPS-vezetőségi tag, a Kínai Sportújságíró Szövetség alelnöke vette át.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 13:13, péntek | Helyi sport

EURO-2024 - Magyar továbbjutás esetén Rossi körbetekeri a Balatont.

Marco Rossi szövetségi kapitány a MOL kampánya keretében körbetekeri a Balatont, amennyiben a magyar labdarúgó-válogatott továbbjut a csoportjából.

2024. Május 17. 11:35, péntek | Helyi sport

Városi sportok olimpiai selejtezője - A BMX-es Kempf Zoltán 21. lett.

Kempf Zoltán a 21. helyen végzett a BMX freestyle park versenyszámának selejtezőjében a városi sportágak olimpiai kvalifikációjának első állomásán, Sanghajban, ezzel nem jutott tovább a döntőbe.

2024. Május 17. 08:25, péntek | Helyi sport

Labdarúgó NB I - Leandro irányít az Újpest ellen vasárnap.

Dejan Stankovic távozik a magyar bajnok és Magyar Kupa-ezüstérmes Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjáról és az orosz Szpartak Moszkvánál folytatja.

2024. Május 17. 08:15, péntek | Helyi sport

Giro d\'Italia - Alaphilippe teljessé tette gyűjteményét, Valter szökésben volt

A kétszeres világbajnok francia Julian Alaphilippe győzött a Giro d\'Italia országúti kerékpáros körverseny 12. szakaszán, amelyen Valter Attila szökésben volt, ám \"nem ért haza\"