Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2017. November 23. 12:17, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Új technikai eszközök a rendőrőrsnek

Új technikai eszközök a rendőrőrsnek

A Magyarnándori Rendőrőrs munkatársai használhatják majd a helyi önkormányzat által adományozott távcsövet és a gépjárműpark tisztítására alkalmas magasnyomású mosót.

A Magyarnándori Közös Önkormányzati Hivatal épületében 2017. november 22-én Sándor István polgármester nagy értékű eszközöket adott át az önkormányzat nevében Csík Csaba rendőr alezredesnek, a Balassagyarmati Rendőrkapitányság vezetőjének.

Az ünnepélyes keretek között lebonyolított átadáson részt vettek az önkormányzat képviselő testületének tagjai, a település lelkésze, illetve a rendőrség részéről Oman Attila címzetes rendőr alezredes, a Magyarnándori Rendőrőrs parancsnoka.

Sándor István polgármester az ünnepélyes átadás során kiemelte a település vezetőségének és a rendőrségnek a több évtizede fennálló kiváló együttműködését. Kihangsúlyozta, hogy 25 évvel ezelőtt az országban elsők között Magyarnándorban jött létre rendőrőrs, amely nagyban hozzájárul a közrend és közbiztonság javításához.

A község önkormányzata egy korszerű, nagy látótávolságú távcsövet, illetve a gépjárműpark tisztítására alkalmas magasnyomású mosót adományozott a rendőrségnek. Az új technikai eszközök a jövőben a Magyarnándori Rendőrőrs beosztottjainak munkáját segítik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 17:40, csütörtök | Helyi

NGM: az Otthonfelújítási program felhívásának közzétételét széleskörű szakmai egyeztetés előzi meg.

Az Otthonfelújítási program felhívásának közzétételét széleskörű szakmai egyeztetés előzi meg közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM)

2024. Április 18. 17:00, csütörtök | Helyi

EM: Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban.

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM)

2024. Április 18. 16:30, csütörtök | Helyi

Adagolásjelölési hiba miatt kivonják a forgalomból egy epilepszia kezelésére szolgáló gyógyszer két gyártási tételét-

Adagolásjelölési hiba miatt kivonják a forgalomból az epilepszia kezelésére szolgáló egyik gyógyszer két gyártási tételét

2024. Április 18. 16:16, csütörtök | Helyi

Influenza - NNGYK: 9800-an fordultak orvoshoz a múlt héten.

A figyelőszolgálatban részt vevő orvosok jelentései alapján április 8-14. között 9800-an fordultak orvoshoz influenzaszerű tünetekkel - közölte a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK)