Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2018. December 05. 11:12, szerda | Helyi
Forrás: police

Salgótarjáni italboltba törtek be

Salgótarjáni italboltba törtek be

Az egyik betörő a helyszínen hagyta iratait, melyet a salgótarjáni rendőrök megtaláltak.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 25 éves, egy 24 éves és egy 23 éves helyi lakossal szemben.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a három férfi 2018. december 2-án a hajnali órákban egy salgótarjáni italbolt ajtajának az üvegét betörték, a helyiségbe bementek, majd a pultból egy készpénzt tartalmazó pénzkazettát, illetve több üveg szeszes italt tulajdonítottak el. Az egyik tolvaj a személyazonosító igazolványát az italboltban hátrahagyta, melyet a hatóság tagjai a helyszíni szemle során megtaláltak és lefoglaltak.

A rendőrök a nyilvánvaló bizonyíték alapján hamar azonosították, majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. Két, szintén helyi lakos társát is rövid időn belül elfogták a rendőrök, majd mindhárom férfit gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 12:12, szerda | Helyi

Megbukott az adóellenőrzésen egy használtautó-kereskedő, 54 autót foglaltak le-

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit

2024. Április 24. 11:35, szerda | Helyi

Vádat emeltek egy internetes csaló ellen Egerben.

Internetes csalássorozat miatt emelt vádat az Egri Járási Ügyészség egy nő ellen, aki 2021 májusától több mint hat hónapon keresztül interneten elkövetett bűncselekményekből fedezte a kiadásait - közölte a Heves Vármegyei Főügyész

2024. Április 24. 10:45, szerda | Helyi

Magyar Fogorvosok Egyesülete: a fogorvoslás az egészségügy egyik leggyorsabban fejlődő ágazata.

A fogorvoslás az egészségügy egyik leggyorsabban fejlődő ágazata hangsúlyozta Nagy Katalin, a Magyar Fogorvosok Egyesületének elnöke annak kapcsán, a szervezet ezer szakember részvételével nemzetközi konferenciát rendez csütörtökön.

2024. Április 24. 09:00, szerda | Helyi

VOLT EGYSZER EGY ACÉLGYÁR.

Mit visz a patak víze? Mi rejtőzik a föld alatt? Mi maradt még a főépület legalsó szintjén? Riportunkban két korábbi dolgozó idézi fel az ott történteket.