Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2017. Augusztus 14. 10:18, hétfő | Helyi
Forrás: police

Rabolt és lopott a salgótarjáni fiatalkorú

Rabolt és lopott a salgótarjáni fiatalkorú

Bűnügyi őrizetbe vették a 14 éves fiatalkorút a salgótarjáni nyomozók.

A rendőrség ügyeletére 2017. augusztus 13-án 3 óra 18 perckor tett bejelentést a sértett, miszerint ismerőse betört hozzá, bántalmazta, majd a táskájával együtt távozott a helyszínről.

A rendőrök az azonnalos forrónyomos intézkedés eredményeképp elfogták és a rendőrkapitányság épületébe előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 14 éves salgótarjáni fiút.

A nyomozás adatai alapján a fiatalkorú 2017. augusztus 13-án - a bejelentést megelőzően röviddel - a sértett salgótarjáni lakásának ajtaját befeszítette, majd oda bement. A gyanúsított ezt követően egy zseblámpával az ágyon fekvő nő szemébe világított, miközben ordibált és kezével, több alkalommal a sértett felé csapott. A fiatalkorú ezt követően az így megfélemlített nő mellől felkapta táskáját és az abban elhelyezett készpénzzel és személyes okiratokkal együtt elfutott a helyszínről.

A 14 éves salgótarjáni fiú megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal is, hogy 2017. június 2-án ugyanezen salgótarjáni lakásba a lakatpánt megrongálását követően bement és onnan egy pénztárcát - az abban elhelyezett készpénzzel és személyes okiratokkal együtt - és egy mobiltelefont lopott el.

A rendőrök az eltulajdonított értékek egy részét megtalálták és lefoglalták.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság nyomozói rablás és lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a fiatalkorút, majd bűnügyi őrizetbe vették. A rendőrök a napokban előterjesztést tesznek a gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozására.

Képünk illusztráció.http://www.flagmagazin.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 13:00, szombat | Helyi

Füstbe ment üzlet!

A bátonyterenyei nyomozók őrizetbe vették azt a nőt, aki Mátraterenyén árult kábítószert.

2024. Április 20. 11:42, szombat | Helyi

Betiltaná a hétvégi kocsikázást a német közlekedési miniszter

Németországnak nem sikerült elérnie kitűzött klímaterveit, úgyhogy egészen szokatlan tervekkel állnak elő, hogy javítsanak az értékeken. Volker Wissing, Németország közlekedésügyi minisztere kijelentette:

2024. Április 20. 09:21, szombat | Helyi

Kerékpárosbarát szezonnyitót tartanak a hétvégén.

Idén is meghirdette a szezonnyitó kerékpárosbarát hétvégét a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség (MAKETUSZ) április 20-21-ére, az eseményhez több mint 80 vendéglátóhely, szálláshely és látványosság csatlakozott.

2024. Április 20. 09:09, szombat | Helyi

BMW-Lufthansa-megállapodás: nagyobb repülők közlekednek Debrecen és München között.

A debreceni autógyárát érintő társasági szerződést kötött a BMW Group a Lufthansa légitársasággal, ennek értelmében nagyobb befogadóképességű repülőket közlekedtetnek Debrecen és München között.