Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2017. Augusztus 22. 08:39, kedd | Helyi
Forrás: police

Rablás Salgótarjánban

Rablás Salgótarjánban

Egy 16 éves helyi fiút vettek bűnügyi őrizetbe a nyomozók.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 16 éves salgótarjáni fiú ellen.

A nyomozás adatai alapján a fiatalkorú 2017. augusztus 20-án 21 óra 15 perc körül Salgótarján belterületén a sértetthez lépett, fejéről levette annak baseball sapkáját, majd verekedésre szólította fel. Ezt követően a baseball sapkát a gyanúsított egyik jelen lévő ismerőse kétszer is visszaadta a tulajdonosának, azonban a fiatalkorú ezt követően mind a két alkalommal, tenyérrel az arcán megütötte a sértettet és kezéből kivette a sapkát.

A 16 éves fiút a rendőrök a bejelentést követően elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították, gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették.

Címkék: rablás, salgótarján

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:00, kedd | Helyi

Újabb egyetemi megállapodást kötött a Nógrád Vármegyei Szakképzési Centrum.

A tanév végéhez közeledve a technikumi diákokat a vizsgák, a továbbtanulás illetve az elhelyezkedési lehetőségek foglalkoztatják leginkább.

2024. Április 16. 08:55, kedd | Helyi

Várják a javaslatokat az egész napos sebességmérő akció helyszíneire.

Huszonnégy órás sebességmérő akciót tart a rendőrség április 19-én reggel 6 órától, a helyszínekre bárki tehet javaslatot.

2024. Április 16. 08:25, kedd | Helyi

Mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezető mutatkozott be a Deltában.

A mesterséges intelligencia (MI) segítségével megalkotott műsorvezető mutatkozott be a Duna tudományos-ismeretterjesztő műsorában, a Deltában - hangzott el az M1 hétfő esti Híradójában.

2024. Április 16. 08:00, kedd | Helyi

Erős lehűlés jön esővel, széllel.

Északon és a Dunántúlon sokfelé számíthatunk tartós esőre, délen és keleten a napos-gomolyfelhős időben inkább záporok, délkeleten néhol zivatarok valószínűek.