Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. Május 21. 15:46, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Pénztárcát, bakkártyát, készpénzt lopott a garázda

Pénztárcát, bakkártyát, készpénzt lopott a garázda

A balassagyarmati rendőrök a 23 éves férfit őrizetbe vették.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság többrendbeli vagyon elleni bűncselekmény és garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást K. Attila 23 éves balassagyarmati lakos ellen.

A férfira nő ismerőse 2020. május 8-án bízta rá egy balassagyarmati áruházban a táskáját pár percre, mialatt a gyanúsított abból kivette a sértett pénztárcáját, a benne lévő pénzzel és bankkártyával. K. Attila másnap a készpénz-helyettesítő fizetési eszközt használta, de a kártya letiltása miatt nem járt sikerrel. A gyanúsított pár nappal később a rokona bankkártyájáról tulajdonított el egy nagyobb összeget.

A férfi megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal is, hogy 2020. április végén egy balassagyarmati játszótér előtti területen egy gépkocsira több alkalommal ráütött, valamint egy férfit többször megpofozott.

A rendőrök a férfit 2020. május 20-án elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, és őrizetbe vették. A nyomozó hatóság kezdeményezte a férfi letartóztatását az illetékes ügyészségen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.

2024. Április 25. 14:00, csütörtök | Helyi

Evezős Eb - Galambos Péter A döntőbe jutott Szegeden.

A kétszeres Európa-bajnok, vb-ezüstérmes Galambos Péter a második helyen ért célba előfutamában, ezzel bejutott a könnyűsúlyú egypár A döntőjébe a szegedi evezős Európa-bajnokságon.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

A közgyűlés előtt számolt be Nógrád vármegye rendőrfőkapitánya.

A beszámolót egyhangúlag elfogadta a képviselőtestület.