Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Február 20. 09:29, hétfő | Helyi
Forrás: police

Megvágta a sértett nyakát

Megvágta a sértett nyakát

Egy 41 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói.

A rendőrség ügyeletére 2017. február 18-án 21 óra 43 perckor érkezett a bejelentés, miszerint egy férfi egy csesztvei vendéglátóhelyen késsel megvágta egy másik férfi nyakát.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2017. február 18-án röviddel a bejelentés előtt N. Péter 41 éves balassagyarmati lakos egy csesztvei vendéglátó hely konyhájában - előzetes szóváltást követően - egy késsel rátámadt, majd megvágta vitapartnere nyakát. N. Péter ezt követően távozni akart a helyszínről, azonban a vendégek visszatartották.

A rendőrök a 41 férfit elfogták, a Balassagyarmati Rendőrkapitányságra előállították és életveszélyt okozó testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A férfival szemben - őrizetbe vétele mellett - a további eljárást a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le, egyben az illetékes ügyészségen előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 17:00, szerda | Helyi

VOLT EGYSZER EGY ACÉLGYÁR - VIDEÓN AZ 1. ÉS 2. RÉSZ

Az első rész: Az acélgyár "hagyatéka". Mit visz a patak víze? Mi rejtőzik a föld alatt? Mi maradt még a főépület legalsó szintjén? A második rész: Az acélgyár "aranykora". Riportunkban két korábbi dolgozó idézi fel a történteket...

2024. Április 24. 12:12, szerda | Helyi

Megbukott az adóellenőrzésen egy használtautó-kereskedő, 54 autót foglaltak le-

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit

2024. Április 24. 11:35, szerda | Helyi

Vádat emeltek egy internetes csaló ellen Egerben.

Internetes csalássorozat miatt emelt vádat az Egri Járási Ügyészség egy nő ellen, aki 2021 májusától több mint hat hónapon keresztül interneten elkövetett bűncselekményekből fedezte a kiadásait - közölte a Heves Vármegyei Főügyész

2024. Április 24. 10:45, szerda | Helyi

Magyar Fogorvosok Egyesülete: a fogorvoslás az egészségügy egyik leggyorsabban fejlődő ágazata.

A fogorvoslás az egészségügy egyik leggyorsabban fejlődő ágazata hangsúlyozta Nagy Katalin, a Magyar Fogorvosok Egyesületének elnöke annak kapcsán, a szervezet ezer szakember részvételével nemzetközi konferenciát rendez csütörtökön.