Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. Augusztus 31. 12:57, hétfő | Helyi
Forrás: police

Körzeti megbízottak fogták el a férfit, aki rendezvényen akarta értékesíteni a drogot

Körzeti megbízottak fogták el a férfit, aki rendezvényen akarta értékesíteni a drogot

Egy 20 éves budapesti férfi táskájában találtak kábítószergyanús anyagokat a balassagyarmati rendőrök.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 20 éves budapesti lakos ellen.

A körzeti megbízottak 2020. augusztus 30-án éjszaka a Magyarnándor és Becske közötti útszakaszon ellenőriztek egy személygépkocsit és az abban utazókat. A rendőrök a 20 éves utas vállán lévő táskában többfajta és nagyobb mennyiségű kábítószergyanús anyagot, tablettát, kristályt, port, zöld növényi törmeléket, valamint ezek terjesztéséhez, csomagolásához szükséges eszközöket és készpénzt találtak, amelyet lefoglaltak. B. László csomagjában megtalált 47 darab különféle színű és mintázatú tabletta és fehér por kábítószer gyorsteszttel történő vizsgálata kábítószer jelenlétét mutatta ki.

A beszerzett adatok alapján a férfi a kábítószert egy közeli településen megrendezésre kerülő zártkörű rendezvényen akarta értékesíteni.

A nyomozók a férfit gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:44, csütörtök | Helyi

Kétnapos állásbörze a Corvinus Egyetemen.

Kétnapos a Corvinus Egyetem idei karrierexpója, ahol több mint kétszáz állásajánlat közül lehet válogatni szerdán és csütörtökön.

2024. Április 25. 08:00, csütörtök | Helyi

Csak futó zápor szakíthatja meg a napsütést.

Felszakadozik a felhőzet, reggel már csak néhol eshet. Napközben a sok napsütés mellett gomolyosodni kezd az ég, és elszórtan főként a Dunántúlon.

2024. Április 24. 17:00, szerda | Helyi

VOLT EGYSZER EGY ACÉLGYÁR - VIDEÓN AZ 1. ÉS 2. RÉSZ

Az első rész: Az acélgyár "hagyatéka". Mit visz a patak víze? Mi rejtőzik a föld alatt? Mi maradt még a főépület legalsó szintjén? A második rész: Az acélgyár "aranykora". Riportunkban két korábbi dolgozó idézi fel a történteket...

2024. Április 24. 12:12, szerda | Helyi

Megbukott az adóellenőrzésen egy használtautó-kereskedő, 54 autót foglaltak le-

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit