Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Február 14. 09:44, szerda | Helyi
Forrás: police

Kifosztás és betöréses lopás miatt körözték

Kifosztás és betöréses lopás miatt körözték

Elfogták a salgótarjáni rendőrök a 23 éves férfit.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság kifosztás bűntett és lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást N. Attila Tamás 23 éves salgótarjáni lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a férfi 2018. február 2-án a délelőtti órákban egy általa ismert idős nőt családi házában felkeresett, majd az ajtót nyitó 93 éves nénit arról faggatta, hogy tart-e otthon készpénzt. Ezt követően a sértettet félrelökte, majd a lakásban talált 10.000 forintot, valamint televíziót magához vette és azokkal a helyszínről távozott.

A nyomozás adatai alapján a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy 2017 szeptemberében egy salgótarjáni ismerőse távollétében, a lakásának ajtaját berúgta, majd a szekrényből eltulajdonította a férfi 40.000 forintját és bankkártyáját.

A rendőrök elfogták a bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható és elfogató parancs alapján keresett N. Attila Tamást, a rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették. A hatóság tagjai előterjesztést tesznek az illetékes ügyészségen a gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 21:33, csütörtök | Helyi

Tűzoltók a toronyházban.

A Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szituációs begyakorló gyakorlatot tartott a héten a vármegyeszékhely és Bátonyterenye hivatásos tűzoltóinak Salgótarjánban, az Erzsébet téren.

2024. Április 18. 21:28, csütörtök | Helyi

Közúti baleset Nagylóc és Hollókő között.

Karambolozott két személyautó kedden délután a 2122-es számú úton, Nagylóc és Hollókő között.

2024. Április 18. 17:40, csütörtök | Helyi

NGM: az Otthonfelújítási program felhívásának közzétételét széleskörű szakmai egyeztetés előzi meg.

Az Otthonfelújítási program felhívásának közzétételét széleskörű szakmai egyeztetés előzi meg közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM)

2024. Április 18. 17:00, csütörtök | Helyi

EM: Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban.

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM)