Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. Május 06. 15:00, péntek | Helyi
Forrás: police

Kiemelkedő helyezést értek el a nógrádi helyszínelők

Kiemelkedő helyezést értek el a nógrádi helyszínelők

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság csapata az Országos Bűnügyi Technikai Versenyen második helyezést ért el.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság 2016. május 4-én 7 órai kezdettel rendezte meg az Országos Bűnügyi Technikai Verseny Vedres Mátyás Emlékversenyét. Az ország összes megyéje és a Budapesti Rendőr-főkapitányság bűnügyi szakemberei az Egri Termál- és Strandfürdő területén oldották meg különféle beállított helyszínen az 5 elméleti és 12 gyakorlati feladatot. Többek között helyszíni szemle lefolytatása, bűnügyi nyilvántartásba vétel és helyszín rekonstrukciója várt megoldásra. A mentőszolgálat és a katasztrófavédelem munkatársai is színesítették egy-egy feladvánnyal az izgalmas vetélkedőt.

Az eredmény hirdetésen a 19 versenyző csapat közül a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság csapata vehette át a kiemelkedő teljesítményért járó második helyezést és a mentőszolgálat külön díját.

A sikeres nógrádi csapat kapitánya Nagy Tivadar rendőr alezredes, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Technikai Osztály vezetője volt, tagjai Dr. Hegedűs Gergely rendőr százados bizottságvezető, Brunczel Attila rendőr százados és Percze Ferenc rendőr százados főtechnikusok voltak.

Címkék: Emlékverseny

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 05:34, péntek | Helyi

A felhőetetés okozta a dubaji heves esőzést?

Terjed a neten egy furcsa elmélet: tényleg a „felhőetetés” okozta a dubaji heves esőzést? Az Interneten már emberi beavatkozásnak tulajdonítják a dubaji esőzést, de a szakemberek árnyalták a képet.

2024. Április 19. 05:29, péntek | Helyi

Hszi Csin-ping májusi látogatása

Megbéníthatja a budapesti közlekedést Hszi Csin-ping májusi látogatása.

2024. Április 19. 04:58, péntek | Helyi

Rendkívüli sajtótájékoztató Salgótarjánban 2024. 04. 18.

Salgótarján - Becsó Zsolt országgyűlési képviselő sajtótájékoztatót tartott.

2024. Április 18. 17:40, csütörtök | Helyi

NGM: az Otthonfelújítási program felhívásának közzétételét széleskörű szakmai egyeztetés előzi meg.

Az Otthonfelújítási program felhívásának közzétételét széleskörű szakmai egyeztetés előzi meg közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM)