Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Október 23. 12:27, hétfő | Helyi
Forrás: police

Kábítószert árult, elfogták

Kábítószert árult, elfogták

A rendőrök elfogták és őrizetbe vették a 25 éves férfit.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást Cs. Tamás 25 éves bátonyterenyei lakos ellen.

A rendőrök 2017. október 20-án 20 óra 7 perckor Bátonyterenye belterületén ellenőrizték a személygépkocsival közlekedő 25 éves férfit. A rendőrök a gépjármű átvizsgálásakor a jobb első üléshuzat mögött, egy szemüvegtokban, több alufóliába csomagolt zöldes színű kábítószergyanús növényi törmeléket találtak, melyek gyorsteszttel történő vizsgálata kábítószer jelenlétét mutatta ki. A nyomozók a férfi lakásán megtartott házkutatáskor digitális mérleget, több önzáró nejlontasakot és a kábítószer értékesítéséhez szükséges eszközöket találtak és foglaltak le.

A nyomozás jelenlegi adatai alapján a férfi 2017 júniusától lakásán és Bátonyterenye belterületén, az utcán, több személy részére értékesített kábítószert.

A rendőrök a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

A közgyűlés előtt számolt be Nógrád vármegye rendőrfőkapitánya.

A beszámolót egyhangúlag elfogadta a képviselőtestület.

2024. Április 25. 08:44, csütörtök | Helyi

Kétnapos állásbörze a Corvinus Egyetemen.

Kétnapos a Corvinus Egyetem idei karrierexpója, ahol több mint kétszáz állásajánlat közül lehet válogatni szerdán és csütörtökön.