Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Március 19. 09:02, kedd | Helyi
Forrás: police

Kábítószer-kereskedelem és birtoklás Romhányban

Kábítószer-kereskedelem és birtoklás Romhányban

Egy 41 és egy 42 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként a rétsági nyomozók.

A Rétsági Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem vétség megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a 42 éves B. S. Henrik és kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt a 41 éves T. László ellen.

A rétsági járőrök 2019. március 18-án 12 óra 41 perckor Romhány belterületén ellenőrizték a gépkocsival közlekedő 42 éves gyanúsítottat és társát. A jármű átvizsgálásakor a rendőrök alufóliába csomagolt, 0,9 gramm súlyú, kábítószergyanús fehér színű port találtak meg és foglaltak le, továbbá T. Lászlóval szemben felmerült a kábítószer-fogyasztás gyanúja is. Az elvégzett gyorsteszt eredménye alapján a nyomozók megállapították, hogy a 41 éves férfi kábítószert fogyasztott.

A megalapozott gyanú szerint B. S. Henrik 2018. november és 2019. március 18. közötti időben lakókörnyezetében több személy részére értékesített kábítószert. A két férfit a rendőrök elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók B. S. Henriket őrizetbe vették, társa szabadlábon védekezhet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 19:40, csütörtök | Helyi

Reggel még gyengén fagyhat.

Sok napsütésre számíthatunk, az időnként megjelenő gomolyfelhőkből eleinte a középső és északkeleti régiókban, később nyugaton fordulhat csak néhol gyenge zápor.

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

A közgyűlés előtt számolt be Nógrád vármegye rendőrfőkapitánya.

A beszámolót egyhangúlag elfogadta a képviselőtestület.