Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. Október 30. 09:35, péntek | Helyi
Forrás: police

Ismét gyorshajtókat fogtak el

Ismét gyorshajtókat fogtak el

Három járművezetővel szemben szabtak ki közigazgatási bírságot a rendőrök.

A közlekedési balesetek megelőzése, valamint a szabálytalanul közlekedők forgalomból történő kiszűrése érdekében a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai az elmúlt napokban is ellenőrizték a megye közútjain közlekedőket.

A rendőrök számos személygépkocsi sebességtúllépését rögzítették, amelyek közül többen jelentősen túllépték a megengedett sebességhatárt. Az egyik gépjármű vezetője Nagyoroszi belterületén a megengedett 50 km/h-át átlépve 99 km/h-val közlekedett. A 22-es számú főúton, Endrefalván, a Besztercebányai úton egy sofőr 50 km/h helyett 96 km/h-val, míg egy másik Ságújfaluban, a Kossuth úton 95 km/h-val haladt. A hatóság tagjai mindhárom gépjárművezetővel szemben közigazgatási eljárást indítottak.

Egy-egy útszakaszon a megengedett legnagyobb sebességet az út besorolása, minősége és környezeti sajátosságai alapján határozzák meg a szakemberek. Mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg, vagy veszítsék életüket az utakon, ezért a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a gépjárművezetőket, hogy a szabályokat betartva, a jármű sebességének helyes megválasztásával vegyenek részt a közúti forgalomban!

…hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

A közgyűlés előtt számolt be Nógrád vármegye rendőrfőkapitánya.

A beszámolót egyhangúlag elfogadta a képviselőtestület.

2024. Április 25. 08:44, csütörtök | Helyi

Kétnapos állásbörze a Corvinus Egyetemen.

Kétnapos a Corvinus Egyetem idei karrierexpója, ahol több mint kétszáz állásajánlat közül lehet válogatni szerdán és csütörtökön.