Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2020. Október 02. 10:00, péntek | Helyi
Forrás: police

Illegális migráns Drégelypalánk közelében

Illegális migráns Drégelypalánk közelében

A külföldi férfit visszakísérik a rendőrök az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

A szolgálatot teljesítő Magyar Honvédség katonái 2020. október 1-én 17 óra 35 perckor Drégelypalánk külterületén, a magyar-szlovák államhatár közelében egy külföldit tartóztattak fel. A magát szír állampolgárnak valló férfi sem személyazonosságát, sem magyarországi tartózkodásának jogszerűségét, nem tudta hitelt érdemlően igazolni, ezért őt a Balassagyarmati Rendőrkapitányság járőreinek átadták, akik őt elfogták és előállították.

Az illegális migránst - meghallgatását követően - a rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 19:40, csütörtök | Helyi

Reggel még gyengén fagyhat.

Sok napsütésre számíthatunk, az időnként megjelenő gomolyfelhőkből eleinte a középső és északkeleti régiókban, később nyugaton fordulhat csak néhol gyenge zápor.

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

A közgyűlés előtt számolt be Nógrád vármegye rendőrfőkapitánya.

A beszámolót egyhangúlag elfogadta a képviselőtestület.