Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. Január 31. 12:32, kedd | Helyi
Forrás: police, katasztrófavédelem

Halálos baleset Drégelypalánk külterületén

Halálos baleset Drégelypalánk külterületén

Egy személygépkocsi és egy tehergépjármű ütközött össze a 2-es számú főúton.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2017. január 31-én 11 óra 25 perc körül a 2-es számú főút 71-es kilométerszelvényénél.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján Drégelypalánk külterületén - ezideáig tisztázatlan körülmények között - egy tehergépjármű és egy személygépjármű ütközött össze. A baleset során a személygépjármű vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A rétsági katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket. A rendőrségi helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták a főút érintett szakaszát. A kamionforgalmat jelenleg korlátozzák, a személyautók forgalma rendőrségi irányítás mellett, terelőúton halad.

Továbbra is arra kérjük a közlekedőket, hogy fokozott óvatossággal vezessenek, s csak megfelelő műszaki állapotú és a téli időjárási körülményekre megfelelően felkészített gépjárművel induljanak útnak. Mielőtt útnak indulnának, tájékozódjanak az aktuális meteorológiai helyzetről és az útviszonyokról. Akik a tömegközlekedést választják, megnövekedett várakozási időre számítsanak. Ilyen időjárásnál a közlekedésben csúszós, jeges utakra és lezárt útszakaszokra kell készülni.
Aki bajba jutott járművet lát, vagy tűzoltói segítségre van szüksége, hívja a 112-es, ingyenesen hívható segélyhívó számot. Fontos továbbá, hogy a téli időjárással kapcsolatban folyamatosan kísérjék figyelemmel a hatóságok közleményeit és használják a katasztrófavédelem ingyenes tájékoztató alkalmazását (VÉSZ). Az érvényben lévő meteorológiai riasztásokról a http://met.hu/ címen, az aktuális útviszonyokról pedig a Magyar Közút információs portálján, a http://utinform.hu/ -n olvashat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 19:52, péntek | Helyi

A KDNP Nógrád vármegyei választmányának ülése

A Kereszténydemokrata Néppárt Salgótarjáni Alapszervezete látta vendégül a párt vármegyei választmányát csütörtökön délután a Szent József -plébánia Réz Marián termében.

2024. Április 19. 15:00, péntek | Helyi

Speedmarathon!!!

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata.

2024. Április 19. 10:26, péntek | Helyi

Rendőrautóban érkezett a meglepetés.

Munkatársaink adományoztak a rászoruló családoknak Salgótarjánban, és a járás településein.

2024. Április 19. 08:51, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat az egész napos sebességmérő akció helyszíneire.

Huszonnégy órás sebességmérő akciót tart a rendőrség április 19-én reggel 6 órától, a helyszínekre bárki tehet javaslatot.