Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. December 12. 10:56, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Elfogták a kábítószer-kereskedőket

Elfogták a kábítószer-kereskedőket

A Nógrád megyei rendőrök egy férfit és egy nőt vettek őrizetbe.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 29 éves nagykeresztúri férfi és egy 31 éves salgótarjáni nő ellen.

A jelenlegi adatok alapján a 29 éves férfi 2019. december 11-én Salgótarjánban, egy parkolóban a 29 éves nőnek ismeretlen eredetű és hatóanyagú kábítószergyanús anyagot adott el továbbértékesítési céllal, amelyért a nő 320.000 Ft-ot fizetett. A férfi lakásán megtartott házkutatáson befőttes üvegben tárolt, bruttó 308.15 gramm súlyú növényi törmeléket találtak a rendőrök, melynek kábítószer gyorsteszttel történő vizsgálata kannabisz kábítószer jelenlétét mutatta ki.

A nyomozás további adatai alapján a 31 éves nő a 29 éves férfitól beszerzett marihuánából 2019. szeptember 1. és december 11. közötti időszakban többször értékesített egy salgótarjáni férfi, valamint december 1-én egy alkalommal egy salgótarjáni nő részére. A rendőrök a 29 éves nő lakásában megtartott házkutatás során nylon tasakokba és alufóliába csomagolt, bruttó 70,6 gramm marihuánát, továbbá a kábítószer értékesítéséhez és fogyasztásához használatos mérleget, növényőrlőt, nylon tasakokat foglaltak le.

A rendőrök a férfit és a nőt elfogták, a rendőr-főkapitányságra előállították, gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:00, kedd | Helyi

Újabb egyetemi megállapodást kötött a Nógrád Vármegyei Szakképzési Centrum.

A tanév végéhez közeledve a technikumi diákokat a vizsgák, a továbbtanulás illetve az elhelyezkedési lehetőségek foglalkoztatják leginkább.

2024. Április 16. 08:55, kedd | Helyi

Várják a javaslatokat az egész napos sebességmérő akció helyszíneire.

Huszonnégy órás sebességmérő akciót tart a rendőrség április 19-én reggel 6 órától, a helyszínekre bárki tehet javaslatot.

2024. Április 16. 08:25, kedd | Helyi

Mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezető mutatkozott be a Deltában.

A mesterséges intelligencia (MI) segítségével megalkotott műsorvezető mutatkozott be a Duna tudományos-ismeretterjesztő műsorában, a Deltában - hangzott el az M1 hétfő esti Híradójában.

2024. Április 16. 08:00, kedd | Helyi

Erős lehűlés jön esővel, széllel.

Északon és a Dunántúlon sokfelé számíthatunk tartós esőre, délen és keleten a napos-gomolyfelhős időben inkább záporok, délkeleten néhol zivatarok valószínűek.