Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2020. Február 10. 15:34, hétfő | Helyi
Forrás: police

Elcsalták, majd kirabolták

Elcsalták, majd kirabolták

Két nőt vettek őrizetbe a salgótarjáni rendőrök.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság rablás bűntett és súlyos testi sértés bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 31 éves és egy 30 éves karancskeszi lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján 2020. február 8-án 21 óra 30 perc körül a 31 éves gyanúsított a lakására csalt egy interneten megismert nőt, ahol őt társával, ököllel többször megütötték, megrugdosták. A 30 éves nő a bántalmazott mellkasára ült, miközben a nyakából aranyláncát, karkötőjét letépték, valamint a táskájából a mobiltelefonját és a készpénzét kivették, melyet követően a megfélemlített sértett a fülbevalóját, valamint a zsebében lévő másik aranyláncát önként átadta részükre. A sértett a bántalmazás következtében – az orvosi vélemény alapján – könnyű sérüléseket szenvedett, de a súlyosabb sérülés elmaradása csak a véletlennek volt köszönhető.

A rendőrök a bejelentést követően a két nőt rövid időn belül elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették. A hatóság az illetékes ügyészségen előterjesztést tesz a terheltek letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 20:48, kedd | Helyi

Esős, záporos, kissé szeles idő.

Egy ciklon halad át felettünk, emiatt felhős, borongós időben lesz részünk, és sokfelé számíthatunk esőre, záporokra, keleten, északkeleten zivatarokra is. Több tájegységünkön kiadósabb eső várható.

2024. Április 23. 15:45, kedd | Helyi

Sportkavalkád - sportválasztó és nosztalgia sportnap, 2024. május 31-én, a Sportcentrumban!

Válassz sportot Salgótarjánban! 2024. május 31-én, a Sportcentrumban! A salgótarjáni Városi Sportcentrumban sportválasztó és nosztalgia sportnapra várják az érdeklődőket.

2024. Április 23. 15:42, kedd | Helyi

Sportoló Nemzet sportszakmai országjárás indul májusban.

Sportoló Nemzet sportszakmai országjárás indul május elején, azzal a céllal, hogy a lehető legtöbb ember megismertessen a sport területén az elmúlt 14 évben elért eredményekkel.

2024. Április 23. 14:50, kedd | Helyi

Új szén-dioxid-megkötő módszert tesztelését kezdi meg az OMV-Petrom.

Új szén-dioxid-megkötő módszer tesztelését kezdi meg az OMV Petrom - közölte a kőolajipari vállalat.